perjantai 15. helmikuuta 2013

apinaorkesteriViikonloppu! Uuh! Tänään aamulla nukuttiin jo viiden sijasta kuuteen, joten eiköhän tämä holtiton aamuvirkkuus saada viikonlopun aikana vihdoin balanssiin.

Muutamien tuliaisten esittelyä ohessa. Ipana sai valita itselleen puhallettavan apinan, joka kotona puhallusoperaation jälkeen sai nimekseen Apinappa (don't ask). Aniliini toi tuliaisikseen kivan tyynynpäällisen, joka tuo uudenlaista kevätfiilaria olohuoneeseen.

Ja koska laskiaishässäkät meni meidän perheen osalta ohi, oli Aniliinilla oikeus näin jälkijunassa haukata laskiaispullaa. Oikein kivaa viikonvaihdetta!

PS. Mitäs tykkäätte kuvien koosta? Eivai juuvai?

Back @ home and weekend ahead!

8 kommenttia:

 1. ihanaa kun oot laittanu kuvat isommiksi! ja voit laittaa vieläkin isommiksi kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin kyllästyin tihrustamaan niitä pikkiriikkisiä kuvia ittekki! Piti vähän kikkailla ton pohjan kanssa, mut nyt on jo parempi!

   Poista
 2. Kuvat hyvät ja tyyny ihana. Miten mulla tulee tuosta tyynystä se Sanna Annukan Raanu-kuosi aika paljonkin mieleen, ei siis huonolla tavalla. Eikös Aniliinilla ole semmoonen punainen Raanu-verho? Ilahduin tästä tervästä tyyny & verho -yhteneväisyyshuomaamisestani, et varmaan itse ollenkaan ollut tullut ajatelleeksi, joten kiva kun pääsin kertomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Oikein tarkka huomio muuten tuo Raanu-yhteneväisyys! Ei mikään ihme, että juuri tuo yksilö sieltä Aniliinin luokse tahtoikin! Raanu on ihana, tuskin maltan odottaa ensi jouluun :)

   Poista
 3. Ihania pieni hauskoja yksityiskohtia kodissanne.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Molemmin hyvä. Puhelimen ruudulla tsuumailen kovasti muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, puhelinruudulla kuvamuutoksella ei juurikaan ole vaikutusta!

   Poista