lauantai 12. tammikuuta 2013

vaahtosammuttimesta ja muurahaisistaVielä kerran tytöt ja pojat! Kolmas kakkupohja leivotaan huomenna aamulla ja kolmevuotiaan festivaalisävytteinen synttärijuhlinta saadaan vihdoin tämän vuoden osalta taputeltua - ensi vuonna sitten taas hörpsitään sumppia synttärimielellä!

Kerrankin muuten ansaintapuolen yhteistyökumppanilta saatu joululahja on sen verran sievä, että oikein seinälle saakka tuo pääsi! Toivottavasti tälle valkoiselle kaverille ei tule koskaan käyttöä, mutta noin nätteihin vaahtosammuttimiin ei ainakaan Aniliini ole aiemmin törmännyt!

Aurinko armas sai ikkunat näyttämään karseilta ja hei, löytyy meiltä näköjään pölyäkin! Jooja muurahaisia alakerran varastosta. Mistä hittolaisesta niitä oikein tulee, kun ulkonakin on täystalvi? Miälenvikast.

14 kommenttia:

 1. Ooh la laa! Minkäs merkkinen se tuollainen sammutin on? Tahtoo kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä kurkkimassa sammuttimen takaa, löytyiskö sieltä lisätietoja ja löytyihän sieltä! Sammutin näyttäisi olevan ruotsalaisen Solo Safetyn, nopsalla vilkaisulla noilla sivuilla näyttäisi olevan nettikauppakin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Huomenna pitää hönkästä heti, kun putiikki aukeaa. :) Kiitos kerrassaan mahtavasta blogista! Love it!!

   Poista
  2. Ei midist! Siellä oli muuten samaa sarjaa sellaset värikkäätkin, ja nyt oikeastaan harmittaa miksen napannu niitäkin mukaan!

   Poista
 3. mä oon miettinyt noita pöksyjä kanssa. pitääpä hakea jos kybällä saa :D

  Nimmerk. ikäkriisistä kärsivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä housukaupoille! Kivat ovat!

   Poista
 4. Hmm. Toivottavasti kyseessä tosiaan on vaahtosammutin, ei jauhesammutin. Valmistajan sivut hiukan viittaisivat jauhesammuttimen puoleen. Sammutuskoulutuksessa kuullun mukaan jauhesammutin saa aikaiseksi sellaisen sotkun koko tilaan, että sitä ei toivottavasti tosiaan tarvitse koskaan käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insinööri on muuten oikeassa! Jauhesammutinhan tuo on. Ja toivotaan tosiaan, ettei käyttöä tarvita, sotkustahan Aniliini ei tunnetusti niin perusta.

   Poista