tiistai 15. tammikuuta 2013

sekametelisoppa

Bloggaaja pahoittelee hiljaista hiihtokenkää, alkaa tässä olla pientä kisaväsymystä ilmassa ennen loman alkua. Eipä voisikaan parempaan saumaan pakomatka täältä kylmästä tulla. Mutta paljon asioita pitää saattaa vielä valmiiksi ennen kun voi huoahtaa! Ja kaikkialla pyöriville pöpöille, noroille ja muille nuhille semmoiset terkut, ettei oo tänne tulemista!

Sorry for the silence around here, days couldn't be more hectic now so the vacation in warmer latitudes is again needed. But still a lot to be done before the vacation starts!

10 kommenttia:

 1. Meitsi on niin hengessä mukana teikäläisen lomassa! Allekirjoittanut ei tänä keväänä nyt palmuja näe, mutta Kroatia kutsuu huhtikuussa. Sitä ennen polskimme puna-valkoisin peräsimin kohta Ikean aluevesiä, taas! Granit, vapise!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nuokku! Eipä muuten ollenkaan huonot plänit keväälle nuokaan!

   Ja sit kun me tullaan takas sieltä lämpimästä, niin täällä saakin olla sitten kevät. Helmikuun puoliväli on varsin oiva ajankohta sen alkamiselle.

   Poista
 2. Vau, ihanaa kun pääsette lomalle. Toivottavasti pysytte terveenä nyt ja sielä. Kiva kun olet nykyään näyttänyt kuvia, joissa näkee kokonaisuutta enemmän, tykkään kovasti :) Vaikka ainahan oon tykänny tästä sun blogista :)/mortillalex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan tosiaan, että myös siellä matkalla pysytään terveinä!

   Poista
 3. Mä oon täysin hurmaantunut tosta mustasta himmelistä. Mistä sellaisen saa? Ei kai vaan oma tekemä. Siinä tapauksessa jään ilman. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommasin himmelin pari vuotta sitten Minnan putiikista, mutta en ole enää ihan varma onko näitä ihania yksilöitä vielä myynnissä. Meillä himmeli saapi olla paikallaan kesät talvet - se on ihana!

   Poista
 4. Ja tietysti rentouttavaa lomaa! Mä puolestani alan kaivella lapsille paksumpaa villavaatetta kaapista.

  VastaaPoista