lauantai 19. tammikuuta 2013

melkolailla rapsakkaRaikkaan rapsakka keli pitää Aniliinin väen tänään sisätiloissa, mutta käytiinhan me aamulla kylällä tietty sokeripullat syömässä!

Kaivo-kangas on aina hivellyt Aniliinin silmää eri meiningillä kuin muut Marimekon kangaskuosit ja koska keittiö hipihiljaa kuiski lisäväriä, oli vihdoin kankaan oston aika ja sinikeltainen ompelukone pääsi jälleen hommiin.

8 kommenttia:

 1. Melkolailla rapsakka keli tosiaan. Sisällä meni meilläkin päivä. Tuli kummasti mieleen rempassa pistää lisää eristettä eteisen seiniin kun ne olivat vielä ilman villaa ja levyjä. Hieman vilpoista sisälläkin, varsinkin kun mies oli vahingossa napannut lattialämmityksen pois päältä...

  Onko Ikean ompelukone (oletan että siihen viittasit?) toiminut hyvin? Mulla on omassa ei-ikeassa ongelma kun alalankaa en ole ikinä saanut kireäksi vaan se aina lenkittää vaikka miten säätää. Kummempia en ompele joten kallista konetta en halua, mutta en myöskään toista jolla ei saa edes suoraa saumaa siististi tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkästään positiivista sanottavaa kyllä tuosta Ikean ompelukoneesta! Voi sillä varmasti kaikenmoisia temppujakin tehdä, mutta ainakin mun ompelemistarpeet on noissa verhoissa ja pöytäliinoissa. Hyvää jälkeä tekee ja helppokäyttöinen värkki. Eikä hinnalla pilattu!

   Toivotaan huomiselle hellempiä ulkoilukelejä!

   Poista
 2. näyttäää mielettömän ihanalta ! :-) min suosikki oli tuolla sängynpäädyssä kulkevat viirinauhat ja tytyn (Mini Rodinin?) pöksyt, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista, henna! Noi Mini Rodinin lökäpöksyt on kyllä varsin mainiot noissa ruikkujaloissa! :)

   Poista
 3. Mistä olet ostanut tuo ihanaa matto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Linn! Olen hankkinut tuon maton käytettynä, joten en valitettavasti tiedä mistä se on aikanaan ostettu! Pahoitteluni!

   Poista
 4. Ihastuttavia kuvia :) Blogistani löytyisi Sinulle myös haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja haasteesta! Totisesti mielenkiintoinen haaste, johon pitää käyttää vähän aivonystyröitäkin, heh! Palaan siihen siis mahdollisimman pian. Aurinkoista viikkoa!

   Poista