perjantai 18. tammikuuta 2013

ky-ly-mä!Aniliini luuli tilanneensa seinälle nakatun vuosikalenterin jostakin muusta maasta kuin ison meren takaa Jenkkilästä, mutta tulipahan sekin asia selväksi kun postiluukusta tipahti kirje tullimieheltä. Positiivisena yllätyksenä kuitenkin sanottakoon, että tullin netissä tehtävä tullauspalvelu on erittäin toimiva ja sangen käteväkäyttöinen! Palvelun omilta listoilta ei tosin löytynyt kalenterille sopivaa numerosarjaa, mutta eipä se menoa haitannut! Onneksi niitä voi kikkailla netistä lisää!

Mutta sangen varmaa on, että tuon nätin kalenterin olisi varmasti saanut jostakin muualta helpommalla ja halvemmalla.

Ja tulihan se perjantai sieltä kun vähän potki! Ja hei, tossa yhdessä sumeassa kuvassa on muuten meikkis ihan juu lempipuuhissaan!

It's Friday, folks! Hooray!

5 kommenttia:

 1. Tilasin samaisen kalenterin meren tuoltapuolen ja ihan sama tullilappu kolahti laatikkoon, hintaa kertyi mut nyt mul on se kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här! Mut saitko jotenkin nätisti sen kalenterin suoraksi? Mulla kun vääntää tuo yksilö hassusti venkuralle kun se on ollu paketissa putkella pitkän matkan ison meren yli. Onse vaan niin nätti!

   Poista
  2. Alareuna käpristelee enkä ole enempiä sitä suoristellut. Olishan se kivempi kun alimmaiset numerotkin näkyisi kunnolla..jos se väsyis ihan itsestään..? Niin on nätti!!

   Poista
 2. Täh? Ite oon tilannut kahdesti jenkeistä stendigin ja ei vaan mulle mitään kirjeitä oo tullimiehiltä tullut! Aika hyvä munkki, etten paremmin sanoisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan! Ei tuo tullimaksu tosin onneksi suuria summia ollut, pelkästään ylimääräinen vaivannäkö ja toimitusprosessiin lisäaikaa. Tilasitko sääkin Arangolta?

   Poista