sunnuntai 6. tammikuuta 2013

kuumetta, matkakuumettaKakkupohjan ainekset ja määrän muistaa (melkein) jo ulkoa, sillä saatiinpahan taas uusi synttärikakku uunista ulos. Myöhemmin talon täyttää polvenkorkuiset natiaiset ja heidän vanhempansa.

Kirpputorivisiitti sunnuntaiaamuun, kuinkas muuten. Kylän paras kirppis sijaitsee Anilandian suunnilla, joten sinne hipsii näppärästi kävellen sillä aikaa kun lapsonen hurjastelee pulkkamäessä isänsä kanssa. Tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä ja alkaa olla kinnas/villasukka-varasto pikkuhiljaa täynnä. Joka kerta tarjolla on entistä edukkaampia ja nätimpiä yksilöitä - ei niitä nyt malta sinne pöydille jättää! Ja talvi se on ensi vuonnakin.

Talvesta puheen ollen, seuraavat kolme viikkoa saa tulla lunta vaikka vaakatossa tahi pakastaa poskenpäät kirjaviksi, ei haittaa, sillä kolmen viikon päästä tämä sakki pakkaa kesähepeneet laukkuun ja matkaa suurinpiirtein 8500 kilometriä näiltä lakeuksilta idän suuntaan. Valehtelisin jos väittäisin, ettei matkakuume ole jo nousemassa - ellei jopa huipussaan!

Later today the house will be filled in with small kids - it's the second round of the the birthday celebration and the third is coming later next week. I have baked the cake my self, again, which is a real achievement if you ask me! Have a great Sunday!

14 kommenttia:

 1. Kaunis koti. Lapasia tarvitsee aina.

  Toivottovasti oli mukavat juhlat?

  Terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, reippaat synttärijuhlat on nyt vietetty! Ipana sai lahjaksi kivan pelin ja kitaran :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä! Meikäläisellä ei riitä taitoja noin hienoon lopputulokseen, ja jos kirpparilta moisia lähtee muutamalla eurolla - nappaan oikein mielelläni mukaan!

   Poista
 3. Onko nuo eukalyptyksen oksia? Kivoja kuvia, hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!! Valtavan hyvä tuoksu noista oksista muuten tulee! Kiitos kommentista, denimdrops! Mukavaa viikon alkua!

   Poista
 4. Vau, itekin matkasta haaveillaan muttei vielä ole näköpiirissä kun kylpyläloma vain..:)

  Hauskaa reissua ja etenkin sen odottelua vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpylälomakin on mukava irtautuminen arjesta! On kyllä tosi kiva lähteä taas matkaan, tässä kolme vuotta onkin ollut taukoa Thaimaanmatkailusta. Toivotaan, että porukat pysyy terveinä ennen matkaa, kun tuntuu että kaikenmoista pöpöä on parhaillaan liikenteessä! Kivat tiistait sinne!

   Poista
 5. Voih! Täällä matkakuume on huipussaan. Minäkin tahdon etelän auringon alle. Jos nyt sinne pääsisin, lupaisin etten rannalta poistuisi!
  (kohde olisi itseasiassa katsastettu. enää pitäisi miehekekin vakuuttaa. olisi vaan pitänyt ostaa matkat ja jättää kysymiset väliin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan, etten poistu sieltä rannalta ja lähetän samalla lämpimiä ajatuksia sulle Nuokku! Sovitaan näin! :)

   Poista
 6. Upeat lapaset! Harmittaa että vasta nyt löysin blogisi. Teillä on kaunis koti ja täällä ihania kuvia sieltä! Tekee mieli alkaa taas sisustaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista & tervetuloa Aniliiniin! Mukavaa, että löysit tänne Anilandian hoodeille!

   Poista