tiistai 29. tammikuuta 2013

kuudes kerta toden sanooHiphei ja terkut täältä! Perille ollaan päästy ja aikaerot kutakuin karistettu - nyt vaan nenä kohti aurinkoa ja pisamia herättelemään. Lomapäivien agenda saattaapi olla aikalailla yhtäläinen eli seuraavien päivien aikana tiedossa rankkaa plutaamista, rötväilyä, rentoa menoa & menininkiä, herkkuruokaa ja sensemmoista.

Ohessa muutama kuvanen, jotka ystävämme Instagram tarjoaa. Samoja tutun tuntuisia maisemia silmänkantamattomiin, vaikka paikka on uusi ja viime kerrasta jo yli kolme vuotta. Kivaa viikkoa sinne(kin)!

Greetings from Thailand! Now it's time to relax, big time.

2 kommenttia:

 1. Oih! Nauttikaa lomasta, auringon paahteesta, hikikarpaloista otsalla, tuoreista hedelmistä, hikoilevasta Singhasta, aurinkorasvan tuoksusta, maistuvasta ruuasta, maukkaista limeistä ja ennen kaikkea olemisen ihanuudesta!

  p.s. syökää varastoon, sillä sitä ruokaa ei täältä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti nuokku! Nuo luettelemasi asiat sopii kyllä varsin mainiosti oleskeluun täällä! Ja oot kyllä niin oikeassa tuosta ruokapuolesta - vaikka thaimaalaista ruokaa söisikin kotosuomessa, ei tunnelma (pehi, hyttyset syömässä kinttuja, meren suhina, elukoiden sirinä) ole sama!

   Poista