keskiviikko 9. tammikuuta 2013

houstonOlemme Miehen kanssa pelottavasti koukussa - homman nimi on HBO kuukaudeksi ilmaiseksi telkkariin + True Blood. Viisi tuotantokautta (kolme ja puoli vielä jäljellä!) ja aikaa loman alkuun saakka. Yhdessä arki-illassa ehtii katsoa kaksi jaksoa, viikonloppuna jopa kolme. Kiirehän tässä tulee!

Telkkari on jo viritelty oikeille taajuuksille ja lämmitelty pelikuntoon, sillä pikkupalleroisen unilaulun jälkeen taas kyylätään!

Me and my hubby are so hooked! I'm talking about HBO + one month for free + True Blood. We have four more seasons to go and two weeks until the vacation away from home!

6 kommenttia:

 1. True blood on tosi hyvä koukku! Ja voih, olispa meilläkin vielä tuotantokausia jäljellä, me ollaan ahneina ahmittu jo ne kaikki! Nautinnollisia tv-hetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emmä tiedä missä pussi päässä ollaan taas menty, kun ei tällaisesta tiedetty aiemmin mitään!! Aivan loistava sarja!

   Poista
 2. Me RAKASTETAAN tätä sarjaa, kaikki viisi kautta nyt katsottu ja kuudennetta odotetaan kuin kuuta nousevaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuutta tuotantokautta vissiin kuvataan parhaillaan? Aiettä! Tää on ihan paras!!

   Poista
 3. Aivan loistava sarja! Mä oon pahasti koukussa. :D

  Olen tosin koukussa myös sarjan alkulähteeseen eli tuohon kirjasarjaan. Kaikki julkaistut osat löytyy englanninkielellä. Joululahjaksi pärähti uusin, mutta olen sen aloittamista vielä pystynyt panttaamaan. Pitää vähän pitkittää nautintoa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, täältähän löytyy useampiakin faneja! Toi HBO-palvelu on sangen kätevä, kun sitä voi katsoa milloin tahansa ja monta jaksoa putkeen. Pahus, kun pitää nukkua, käydä töissä ja tehdä muitakin juttuja välillä :)

   Poista