sunnuntai 13. tammikuuta 2013

coolJaa että ostinko tällä kertaa kirpparilta villasukkia? Jep, jokaiselle yhdet! Hau kuul is tät sano Ipanakin kun maitolasin lattialle kaatoi.

15 kommenttia:

 1. Aniliini ON cool! Kommentoin ihan liian harvoin, mutta tykkään tosi paljon. :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Kieltämättä Aniliinikin sortuu valitettavan usein vaan pelkästään muiden blogien kyyläilyyn ja harvemmin salaisen arkkunsa avaa :( Kiitos siis myös kommentista! Oikein kivaa sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 2. Ihana Ipana! Katotaaks teillä Ristoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sitä räppääjä-kaveria? Ei olla kyl vielä Ristoon tutustuttu - meillä telkkarissa pyörii vielä Tuomas Veturi, Maisa ja Viiru ja Pesonen. Jooja sitten tietty Fröbelin palikat. Mut mä luulen, et toi lausahdus on kopsattu kätsysti sen Ipanan äidiltä...

   Poista
 3. Ou jee, näen taas ihania kotikuvia

  VastaaPoista
 4. Ihanat on kyllä nuo tiputyynyt. Minäkään en usein kommentoi, mutta nytpä reipastuin. Huomasin, että ollaan molemmat kuvattu kinttujamme viimepäivinä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Mutta mullapa ei ollut noin styleä keltaista kynsilakkaa kuin sulla! Pirtsakat!

   Poista
 5. Ihana tuo "Sveitsin -risti" taulu. Mistä se on vai oletteko itse tehneet?

  -Aada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankin tuon julisteen aikanaan W + K Studiolta, joka tuotti Japanin maanjäristyksen uhrien auttamisen hyväksi noita julisteita. En osaa sanoa, onko heillä ehkä vielä julisteita myytävänä - kannattaa toki kysellä!

   Poista
 6. Minä aivan uutena blogien seuraajana luulin, ettei oo kovin suotavaa kommentoida usein. :D taisin luulla väärin .:) meillä on tuota samaa tapettia lapsilla ja tykkään tosi paljon. Nuo suloiset linnut somistaisivatkin kauniisti huonetta!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva sängystä, pöllöstä ja talo tapetista.
  - tunnelmallista viikkoa

  Terkuin. Sanna

  VastaaPoista
 8. Mistä nuo ihanat lintutyynyt?! :)

  VastaaPoista