perjantai 7. joulukuuta 2012

tonttuiluaMuutama vuosi sitten hankittu tonttukirja on nyt enemmän kuin ajankohtainen! Ehkäpä jopa Ipana malttaisi lukea tonttukirjaa, vaikkei oikeastaan noista tontuista tahi joulupukeista oikein vielä perusta (peukku!) - joulukalenterin suklaat innostavavat paketteja huomattavasti enemmän (äidillensä kelpaa kyllä paketit!).

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus edistää tonttuilua osallistumalla mm. lähisuurkaupungin joulumyyjäisiin. Ehkä myös paistellaan pipareita ja kuunnellaan joulumusiikkia.

Sangen hassua kun tällä viikolla on ikäänkuin kaksi perjantaita!

Because of the Independence day yesterday (public holiday) it feels like two Friday's in a same week! Have a great one!

6 kommenttia:

 1. Oih. Tulipa vallan tuosta tonttukirjasta mieleen kaikki ne Mauri Kunnaksen kirjat joita sängynaluslaatikko on imenyt sisäänsä. Voisinpa melkein kaivaa esiin ja fiilistellä niiden kanssa :) Rauhallista toista viikonloppua. Meikäläinen koittaa selviytyä siitä ensimmäisestä ja jaksaa pakertaa toisen töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta! Ne Kunnaksen kirjat on kyllä hauskoja - eikös Kunnaksen kokoelmissa taida olla joku jouluaiheinenkin kirja, täytyykin katsella kirjastosta sitä huomenissa. Tsemppiä töihin, nuokku!

   Poista
 2. Vitsit joku tonttukirja olisi kyllä kiva, ehkä sitä lukemalla pääsisin eroon tonttukammostani :)
  Täällä ollaan ihan sekasin päivistä tuon itsenäisyyspäivän takia, ei tunnu perjantailta eikä muultakaan päivältä, joten sanoinkin miehelle, että tämä on mulle "ei mikään-päivä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua tuohon tonttukirjaan! Vähän kyllä tosiaan tuo itsenäisyyspäivä sekoitti päivissä, mutta tänään kyllä tuntuu ihan normilauantailta :) Mukavaa viikonvaihdetta sinne!

   Poista
 3. Ihanat Raanu-verhot!!

  VastaaPoista