sunnuntai 16. joulukuuta 2012

onpa se kuusi komea!Sunnuntaipäivän meininki jatkukoon nyt normimenolla kun koko bändi on jälleen kasassa. Joulumyyjäisissä olisi tarkoitus piipahtaa tänäänkin, vaikka alkaahan tuo joulupukin lahjasäkki olla jo ihan mukavasti täytettynä alakerran varastossa. Stressittömään lahjojen ostoon tänäkin jouluna ja lahjojen hankinta tuntuu enemminkin kyllä mukavalta puuhalta kun saapi nettikaupoissa joulushoppailla. Seuraavaksi alkaa muuten se joulupuuhain kivoin osa, eli paketointi! Ja hei, kuusikin on päässyt sisätiloihin!

Hey, the Christmas tree is in da house!

8 kommenttia:

 1. kato, kuuspuu! Mää just mietin, että uskaltaisko moisen nyt jo ostaa, vai ehtiikö kupsahtaa ennen aattoa. Meillä kun ei ole koskaan ikänä vielä aitoa puuta ollut. Taijankin hakea heti tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hae! Mun mielestä on kyllä kiva ottaa kuusi sisälle jo hyvissä ajoin, ni ehtii kivasti nauttimaan sitte. Tapaninpäivänä kun voi jo melkein sitten hyvin viskoa ulos. Pistähän hei sitten kuvia tein joulukuusesta!

   Muuten se heppatapetti on NIIN COOL!

   Poista
 2. Määkin niin tahtoisin kuusipuun. Istua nököttäisin sen edessä ihan tattina. Ihan niin kuin teidän tirppana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusikaupoille siis mars! Lapspolo muuten pyydettiin istumaan tuollattiinsnoin kuvausmielessä...

   Poista
 3. Hehei, mekin haettiin kuusi meidän maatilapuodilta, jossa oli ihan mahtava joulutunnelma lumipyryä myöten. Hieno on ja täyttää mukavasti meidän pieniä neliöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumella on muuten kyllä aika iso vaikutus joulufiilikseen! Muistatko kun viime vuonna tuli vaan vettä eikä tainnut olla luntakaan? Ja kaiken kukkuraksi vielä se kurjaakin kurjempi myrsky.

   Poista
  2. No öh, muistan! Täytyi pitää verhoja kiinni, kun ei halunnut katsoa ulos! Joulupäivänä maa sentään oli huurassa ja otin ihan intona valokuvia. Nyt Itä-Suomeen on luvassa kovia pakkasia. Sinne mekin matkustetaan viikonloppuna.

   Poista
  3. Tänään kuulin Poudan pojan kertovan, että joulupäivänä lauhtuu ja voi ripsiä jopa vettä! No, ihan nopeasti nuo lumet ei (kai) sula, mutta myrskyt saisi pysyä poissa.

   Mukavaa joulureissua teille Itä-Suomeen!

   Poista