lauantai 29. joulukuuta 2012

ne kevään merkitKiitos kaikille kauniista sanoistanne ja muistamisesta edelliseen postaukseen liittyen. Niin se vaan on, että Anilandiassa meno sen vaan jatkuu ja esikot ovat saapuneet kauppoihin - se jos jokin on varma suunta kevättä kohti, eiks joo. Myös tulppaaneja on jo tarjolla, tosin jouluisen punaisia tällä kertaa, mutta sepä ei Aniliinia juurikaan haittaa.

Mutta mikä haittaa on tuo tosiasia, että upeaakin upeampi jouluverho lähti tänään muita verhokankaita varastoon moikkaamaan ja tilalle loihditaan lähipäivinä jotain huomattavasti keväisempää.

Eipä tässä muuta kuin mukavaa lauantaita - tämä tyttö alkaa kohta napsia silmukoita puikolle villatakkinsa nappilistaa varten. Kyllä, luitte hyvinkin oikein - tuo ihanainen villatakki on viittävaille valmis! The miracle time is not over!

2 kommenttia:

 1. Voi, lämmin osanottoni.

  Ihana kun nyt taas mennään kevättä kohti. Meillä vielä joulukuusi pönöttää olkkarin nurkassa mutta eiköhän siitä pian jo hankkiuduta eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! Kevättä kohti mennään, päivätkin pitenee. Meilläkin joulukuusi on vielä sisällä, mutta muut koristeet on kyllä jo kerätty varastoon!

   Poista