maanantai 26. marraskuuta 2012

viikon ekaReipas, melkein kolme vee Ipana sai tänään neuvolareissulla vauhtipiikin tulevaa matkaa silmällä pitäen. Vanhemmat ja neuvolantäti taas saivat ihastella lapsukaisen esiintymistaitoja koko käynnin ajan ja värien luettelutehtävän jälkeen Ipana taputti vimmatusti itselleen hihkuen "hyvähyvähyvähyvä!". On se taitava!

Mikäli maanantaifiiliksen ja synkeän ulkoilman kangistama mieli toivoisi nyt välitöntä piristystä, huutaa myös pimeänkalsea maa lumipeitettä päälleen. Jos on sääarvioihin uskominen, tuota tavaraa olisi tarjolla loppuviikosta. Jee!

Jaahas, iltapuuron keittoon - morjensta!

3 kommenttia:

 1. voi apua! en mene marimekkoon, en mene marimekkoon,,, hih, loppuviikon mantra. Tuo on todella kaunis ikkunassa!! Jospa nuo lahjapaperi ja servetit ja peltipurkki auttais jaksamaan kangashimossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuota mantraa voisi meikäläinenkin hokea! :) Mutta on se kangas nätti! Löytyykö sitä lahjapaperinakin? Nyt on mennyt jotain pahasti ohi - mistä semmoista saapi? :)

   Poista
 2. no sieltä minne ei saa mennä ;) paitsi että servetit ostin minimanista kun siellä ne puolet halvemmalla mita marimekolla. Peltipurkki oli sitten sitä vanhakaupunkia.

  VastaaPoista