lauantai 3. marraskuuta 2012

pyhäpäivä

Villatakkiprojektin langat on jo asetettu viehkeän kuvauksellisesti pärekoriin, joten projektissa ollaan selvästikin edetty. Myös ohje on tulostettu, joten uskalla aloittaa!

Tuo Kanelikaupasta hankittu kalenteri ensi vuodelle on kaunis kuin karkki! Tässähän oikein jo alkaa odottaa ensi vuotta, että saapi aina kuukausittain uuden ihastuttavan kuukauden kääntää esille!

Sääkin (määki vai?) tuntuu kivasti kirkastuvan, joten kauhuskenaariot pyhäpäivästä sisätiloissa tonttulakkipäässä mopoilevan Pikkuipanan kanssa voi onneksi (toistaiseksi) unohtaa. Mies lähti jonnekin omiin menoihinsa ja kun Ipana on nukkunut päikkärinsä, me tytöt hipsitään kylään Mummille. Meinasin nakata kutimet keralle mahdollisen paniikkitilanteen varalta, sillä muistammehan, että kutomistaitoja jaettaessa Aniliini ei ollut paikalla (kirpparilla todennäköisesti) - ja siltikin kaikkia näitä tekijöitä uhmaten MEINAA aloittaa sen kutomisprojektin!

Hyvää pyhäpäivää!

12 kommenttia:

 1. Mistä olet löytänyt tuollaisen "koukkumagneetin" jääkaapin oveen?

  Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sini! Se on hankittu Pinosta! Siellä oli pariakin eri kokoa ja tuossa hankkimassani pakkauksia oli koukkuja neljä. Aika kätevä just tollaselle kalenterille!

   Poista
  2. Kiitos! Haluan keittiöön kalenterin, mutta ei ole seinätilaa - koukkumagneetti on täydellinen ratkaisu. Löysinkin yhdestä verkkokaupasta noita ja tilaukseen meni :-)

   Sini

   Poista
 2. Voi mikä herkkukori tuossa ylinnä! I h a n a t värit!

  VastaaPoista
 3. And, I would love to see more pics from the childrens room, do you have a category for that?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I don't have a specific category for the Kid's room :( But I can sure take more pictures from the room, no problem! :)

   Poista