sunnuntai 4. marraskuuta 2012

poppareiden korvikePearl Harbor on nähty jo sen verran monesti, että elokuvan aikana pystyi helposti suihkia menemään villatakkia hyvän matkaa. Mukavaa sunnuntaita!

The knitting project has been moved ahead, yay! I'm quite exited! Happy Sunday!

10 kommenttia:

 1. I wanna learn how to knit like that too!! What is the pattern called?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The pattern is called "Pilvenreunalla" - I bought it from a Finnish store called "Kerä". You can find more information from their Facebook page. You can order the pattern by sending mail to info@kera.fi and they will send you the pattern wit h the cost of 5 euros.

   Poista
 2. Hyvännäköistä piparireunaa syntyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay! Eilen illalla sain aloitettua jo toisen väristä piparia. Oikeassa se lankakaupan myyjä oli, tosi nopsaa tuolla langalla pistää kutoen!

   Poista
 3. Mahtavaa, siitä se villatakki syntyy :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eilen pistelin menemään niin vauhdikkaasti, että melkein meinasi lisäykset unohtua! :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Neulominen on parasta. Mitäs lankaa tuo muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Drops Nepal -nimistä lankaa, ohjeen mukaista ei ollut meidän kylän lankakaupassa tarjolla, mutta osui ominaisuuksiensa ja väriensä puolesta kyllä ihan nappiin. Jää blogienlukutuokiokin tältä illalta vähäisemmäksi kun puikot vaan suihkii!

   Poista
 5. Ooh, näyttää ihanalle tuo sun neulomus! Tässä istun yöllä koneen ääressä, kipeänä, omassa villatakissani, mutta jotenki näyttää paljon ihanammalle tuo sun! :) Hassu tunne tämä, että joku neuloo mun ohjeella jotain aivan innossaan ja siitä tulee hieno, minunkin mielestä, tietysti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt ollaan muuten päästy jo mustaan saakka! Pari päivää tässä on ollut taukoa kun on joutunut kaikenmaailman konserteissa käymään ;) Tänään illalla taas homma jatkuu! Siitä tulee IHANA!

   Poista