tiistai 6. marraskuuta 2012

koska meillä on joulu? ainakin räntää löytyy.Meillä tulee vettä ja räntää lähestulkoon vaakatasossa! Siksipä kaivoinkin iloksenne viimevuotiset joulukuvat, jotta mieli piristyy sekä ilmoittaakseni kaikelle kansalle sen tosiasian, että 48 päivän päästä on Joulu! Iiks!

That horrible weather outside made me search for the Christmas pictures from last year - enjoy!

7 kommenttia:

 1. Olin aamulla ihan oksetuksen partaalla, kun astuin koiran kanssa ulos - ihan senttitolkulla litimärkää räntälunta! Ei näin... Tulisi joko pakkaset ja kunnon hanki, tai sitten kuivat tiet. Jos toivois joulupukilta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mulla sikäli hyvä tilanne tänään, ettei tarvii nokkaansa ulos laittaa paitsi jos tahtoo jotain ruokaa vatsaansa. Kotikonttoripäivät tällaisilla keleillä on helmeintä ikinä!

   Poista
 2. Joudun varmaan meillekin laittamaan nuo hyasintit tohon Marimekon kippoon,kivan näköinen. Sulla on muutenkin kiva koti :) t se yks kauan lukenut ei koskaan kommentoinut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna, olipa mukavaa kun jätit kommenttia! Mahtaakohan hyasintteja muuten olla jo kaupoissa? Minäkin meinasin tänä vuonna laitella noita taas tuohon Marimekon kippoon! :)

   Poista
 3. Turussa ei satanut mitään ja päivällä paistoi hetken jopa aurinko. Harmi vaan, että sitä joutui ihailemaan toimistosta käsin, eikä päässyt ulos nauttimaan.. Eikä ollut meidän kaupassa vielä amarylliksiä, mutta toivottavasti pian tulisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuutisenkymmentä kilometriä idempänä tuli aamulla vettä ja räntää jonkun tovin ja sitten alkoi meilläkin paistaa aurinko! Tulis jo lunta (ja joulu). Ja semmonen pikkupakkaskeli siihen rinnalle, ettei tarvis bussipysäkillä palella :)

   Poista