perjantai 23. marraskuuta 2012

hyvä päivä - parempi mieli

On se vaan niin, että kun antaa ajatuksille aikaa ja nukkuu yön yli itsensä mukavaksi, kaikki näyttää taas valoisammalta. Jopa tylsän suhmurainen päivä tuntui kivemmalta, kun tiesi, että työpaikalla on muutama niin upea tyyppi, jotka tietävät justiinsa miltä toisesta tuntuu ja ovat tarvittaessa tukena (kiitos teille, kyllä te tiiätte!). Kuulostaa kryptiseltä ja sisäpiirin jutulta, mutta summa summarum - Aniliinillakin on joskus, uskokaa tai älkää, huonoja päiviä! Oho.

Mutta katsokaapa, miten upeasti on hän saanut pidettyä jouluruusunsa hengissä! Siitä tosin löytyi aamulla jotain mönkiäisiä ja suihkautin runsaan myrkytyskäsittelyn. Mönkiäisistä huolimatta se on hengissä ja kukkii, aika hyvä saavutus - eiks jeh!

Postilaatikossa odotti tänään sievä kalenteri ensi vuodelle - Ratata on ruotsinkielinen blogikeskittymä, jonka piirissä toimii yli 2500 bloggaajaa. Tuon kivan Ratata-kalenterin tekemiseen on osallistunut yhteisöstä 55 bloggaajaa ja se kalenteriominaisuuden lisäksi upeita valokuvia, tekstejä ja piirroksia.

Nyt hipsitään viikonlopun viettoon - morjensta!

10 kommenttia:

 1. Voi ei! Me ihailtiin tuota maailman mauttominta tonttua Designtorgetissa männä viikonloppuna mietittiin että kukakohan tuollaisen kotiinsa kuljettaa. Voi Aniliinia :D
  Ja mitä tuohon paskaan fiilikseen niin kyllä ne ystävät on jotka tiellä pitää. Tosin hyvin nukutuilla yöunilla ja muutamalla lasillisella punaista voi myös olla rauhoittava vaikutus. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAA! Aniliinillahan on metka, salainen pahe mauttomiin puutarhatonttujuttuihin! Oli mulla myös kiire portille, pää kipeä ja huono päivä. Okei, ei nekään kyllä mitään selitä! ;)

   Ja kyllä Nuokkusein, olet aivan oikeassa tuosta muutaman punalasillisen vaikutuksesta! Yksi tovereista ehdotti lasillista jo lounaaksi :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että fiilis on ollut parempi! Oo, miten kauniisti jouluruusu kukkii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun ensijärkytys on ohi, osaa katsoa asioita eri kanteilta! Onpa jotenkin hurjaa, miten työasioilla voi olla niin iso vaikutus - vaikka kyse on "pelkästään" työstä.

   Tuo jouluruusu on kyllä erikoinen tapaus! Alakerrassa on toki huomattavasti viileämpää kuin yläkerrassa ja kukka saapi runsasta auringonvaloa sekä niukkaa kastelua - juuri niin kuin täällä neuvottiin! Huippua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Heheh, that is funny yes! Even a bit tacky, but fits perfectly here! :)

   Poista
 4. Mitä ne ruottalaiset on nyt menneet tekeen sulle? (Viittaan edelliseen postaukseen...)
  ps. Nautin taas kauniista kuvistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne semmosia epeleitä kun menevät ihan yllättäen muuttelemaan ihan hyviä juttuja! No, nyt fundeerataan, diskuteerataan ja fiikataan - eiköhän tästä vielä ihan hyvä juttu tule! :)

   Kiitos Nonna kommentistasi & oikein hyvää viikonloppua Apinalandiaan!

   Poista
 5. Ihanaa viikonloppua sinne suuntaan Suomea <3

  Terkuin Petra "T"

  VastaaPoista