tiistai 13. marraskuuta 2012

bändäri

Miltä näyttää ja kuulostaa tilanne, kun satakunta pikkupalleroa laitetaan yhteen urheiluhalliin leikkimään & laulamaan ilta-aikaan jotakuinkin vähän ennen nukkumapuuhia? No, ehkä varmaan osaatte kuvitella! Ipana ainakin oli aivan liekeissä ihkaensimmäisistä keikkajammailuistaan! Toiseksi viimeisen biisin kohdalla otettiin jo lattiakontaktia makoilun muodossa - kymmenen edellistä kun olikin vedetty erittäin villisti vipeltäen.

Mitäs sitte muuta? Siinä oikeastaan tärkeimmät alkaneelle viikolle! Huomennahan viipotetaan jo keskiviikossa!

6 kommenttia:

 1. Hei, kiitti vinkkisestä. Kävin jo kurkkimassa keikkakalenteria ja ehkä täytyy meidänkin ipanat kiikuttaa jammailee :)

  Varmaan ollu tuohon aikaan ihan hilpee meno päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä! Meidän Ipanaan ainakin osu ja upposi, vaikka vähän iltahuuruilla mentiinkin :)

   Poista
 2. Fröbelin palikat on lasten ikisuosikki! Sedät ne jaksaa heilua.

  Aivan käsittämättömän kaunis tuo kolmas kuvasi!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fröbelin Palikat on kyllä ihan uskomaton poppoo! Meillä ollaan ahkerasti katseltu ja laulettu mukana setien ihan ensimmäisiä levyjä ja nyt näitä uusimpia - sama setti jatkuu läpi vuoden ja tuommoiset pikkunaperot diggaa ihan kympillä!

   Tuo kolmas kuva on läheltä meidän kotikoloa - sumuisen harmaa päivä, mutta kuvasta tuli yllättävän piristävä!

   Poista
 3. oh my, mikä puukuva! meilläkin on muuten fröbelien keikka edessä - yksi jo missattiin kuumeen takia ja nyt Tavastia odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tavastiallahan meininki on varmaan loistava, jo ihan miljöönsäkin takia! Kivaa keikkaa teille, pienin tykkää taatusti! Meillä Ipana tunnisti eilen keikalla kaikki soitetut kappaleet :)

   Poista