torstai 8. marraskuuta 2012

äiti on ostanu kuvan koilasta jolla on kluunu

Kun mainio maja-blogi tunnustautui taannoin nettikauppaholistiksi, muistin, että erinäisistä toimipisteistä olisi vielä ainakin pari pakettia haettavana. Ei liene epäselvää, että tuon muovisen maksuvälineen numerosarja (enkä nyt tarkoita niitä kolmea siellä takapuolella!) alkaa olla yhtä hyvässä muistissa kuin esimerkiksi oma etunimi. Niin tai näin, maailma tuntuu olevan upeampia nettikauppoja pullollaan ja kerrottakoon vielä, että tänä(kin) vuonna useimmat joulupukin lahjasäkkiin pääsevät paketit tullaan lähtökohtaisesti hankkimaan kotimaisista, omaa tuotantoa myyvistä ihanista verkkokaupoista.

Ipanalla on huomenna jännä, taatusti ainakin erilainen päivä - Ipana itse tuskin jännittää uudenlaista hoitotilannetta (johtuen eräästä intiaanipäähineestä, don't ask). Kotokylämme taloudellista ahdinkoa sen enempää kommentoimatta pääsemme seuraavan parin viikon ajan varsinaiseen säätämismyllyyn päivittäisen hoitopaikan järjestämiseksi. Mummin upeiden hoitopalveluiden lisäksi käydään arkipäiviä välillä viettämässä myös päiväkodissa - ja mitä viime viikkoisesta tutustumisretkestä pystyi päättelemään, homma lutviutuu pikkuvipeltäjän osalta taatusti oikein mainiosti.

Aijoo, me käytiin Miehen kanssa eilen kurkkimassa ja kuulemassa sitä upeaa latinonaista, jota maailman kauneimmaksikin on tituleerattu! Olipas muuten huikea show kaikin puolin!

Nyt Anatomiaa boxilta - heipat!

Couple of nice purchases from a new web shop I found. And like last year, I've planned to buy most of the Christmas presents from local web shops this year too.

6 kommenttia:

 1. Hah, mä muistan paremmin miehen pankkikortin numeron kuin omani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei toi kyl väärin oo! You rock - sen muuten mäkin opettelen seuraavaksi!

   Poista
 2. Saisinkos udella mistä tuon kellon olet löytänyt. mä olen joko puusilmä tai todella tumpelo hakusanojen käyttäjä,koska en ole vielä onnistunut tuota söpöläistä bongaamaan.olis hirveen kiva vaan päästä klik klik klikkaamaan ostoskoriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo kello on Habitatin ja Stokkalta! Niitä oli ainakin silloin kahta eri kokoa ja tuo yksilö on niistä se pienin!

   Poista
 3. Joo merkin tiesinkin,mutta stokan nettikaupassa ei ole tullut vastaan. täytynee raahautua sivistyksen pariin ja käydä pelipaikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi ettei ollut Stokkan verkkokaupassa kelloa myynnissä. Pelipaikoille siis! Mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista