tiistai 23. lokakuuta 2012

valoa kansalle ja hippulat vinkumaan

Ai vitsi tän martan näppäryys yllättää joskus ihan tän martan itsekin! Taannoin Design Marketista hankittu ihana Saanan ja Ollin keittiöpyyhe näytti jäävän käyttämättömäksi ja itki suruisnamielin kaapinnurkassa, mutta joten oli keksittävä nopeasti ongelmaan ratkaisu. Tyynykaupoille hipsittiin ja neula kauniiseen käteen. Ja kas - Anilandiassa on jälleen yksi uusi kaunis koristetyyny!

Jooja eipä yllätykset tähän lopu. Samaisilla tyynykaupoilla huomasi Aniliini kantavansa kassantädille myös sukkapuikkopakettia ja mustaa villalankaa. Pelottavia nämä pimenevät syysillat ja kutomisprojektia hamuavat sormet.

Siispä valoa kansalle - ei kai yksi joulutähti ikkunassa lokakuussa nyt niin paha juttu ole?

These dark (and rainy) days are making me nuts! It's dark (and raining) when I wake up and drag myself to the bus, and it's dark (and raining) when I come home after working day. So I put some light to our window - it's not too early for some Christmas lights, right?

12 kommenttia:

 1. No ei, ripustan huomenna vastapainoksi mustan tähden niin pysyy balanssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Mutta lupaan, että tuo tähtönen saapi olla ainukainen joulukoriste vähään aikaan, siis koko vuoden katossa roikkuvan himmelin lisäksi!

   Poista
 2. Sä sen teit. Sulla sen ekana näin. Tähden ikkunassa. Kiitos. Sillä mäkin saan nyt vetästä omaani. Tähden.

  Komppaan. Syysillat ovat koukuttavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja olipa kiva taas tuossa illan pimetessä napsaista tähtösen valo päälle!

   Poista
 3. Kivalta näyttää. Joulukoristeista 99% on törkeen rumia mutta tuollaisen tähden mäkin voisin huolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot muuten ihan oikeassa! Tuo yksilö on sinikeltaisesta tavaratalosta, mikäli mielit itsellesi samanlaisen - siellä oli punaisiakin!

   Poista
 4. Ihana tyyny, tykkään! Ja minäkin aion tässä pikapuoliin hakea varastosta kausivalot ja sijoittaa ne lasimaljakkoon iltojen iloksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jahkailin taannoin tyynyn ja keittiöpyyhkeen välillä ja meinasin, että pyyhkeelle löytyy enemmän ehkä käyttöä (ja tyynyjä nyt ehh... oli jo muutama). Eipä sitä pyyhettä sitten raaskinutkaan käyttää, joten alkuperäissuunnitelma käyttöön :) Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 5. Heivoityytis mikäs tyyny! Sin oot tähti :)

  VastaaPoista
 6. Upea on tyyny, ja minä suhtaudun jouluvaloihin talvivaloina. Ei kai niitä ole järkeä kymmentä kuukautta kaapissa piilotella? Lokakuusta maaliskuuhun on ihan passelia valaista tunnelmaa pimeisiin iltoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta!

   Onkohan muuten joku meidän kylältä nähnyt meidän joulutähden ikkunassa kun paikallislehden tekstaripalstalla jonkun jouluvaloista napistiin :)

   Poista