sunnuntai 7. lokakuuta 2012

tähän joku tehokkuutta kuvaava otsikko

Mikäli joku sattui aamusella meikäläisen kanssa samaan aikaan kylän suurimmalle kirpputorille - jep, se olin minä joka kiljui uskonnollissävytteisiä ilonhuudahduksia kirpputoripöytien välissä. Kyllä sitä nyt teillekin housuun tirahtaisi tuosta suunnattomasta ilosta, kun joku ihan pilkkahintaan virheettömän kukkaruukun myy. Siellähän oli niitä myynnissä jopa useampia, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistuin lähtemään kipparin ovesta ulos pelkästään yksi ruukkunen kainalossa.

Eikä tosissaan ollut muidenkaan löytöjen osalta huono reissu ollenkaan! Lahjapaperirullille on etsitty säilytysratkaisua ja nythän se löytyi - napsin sen mukaan silläkin uhalla, että siihen mahtuu ainoastaan kolme tarkoin valittua yksilöä.

Erityismainninan saa toiminnantäyteinen sunnuntaipäivä, jolloin on jälleen edistytetty yläterassin kaidetta, maalattu sänkyä, siivottu leikkimökki talvea varten ja aloitettu autotallin siivousprojekti. Eipä Anilandian väki aina laiskottele, ehei!

Sunny Sunday with lots of nice things to do! Really busy bees we have been really! I had some quality time for myself at the flea market this morning - great success it was!

2 kommenttia:

 1. :)
  Hei mistä noita hauskoja Lego-ukkojen päitä saa? Mä olen nähnyt vaan sellaisen ihan tavallisen näköisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pienet päät on suola- ja pippurisirottimet, tosin meillä ne hengaa hyllyllä vailla oikeaa käyttötarkoitusta. Ostettiin ne Legolandista pari kesää sitten!

   Poista