sunnuntai 14. lokakuuta 2012

pikkasen jos sitä jo suunnittelis...


Jos viime sunnuntain reissu kirppikselle oli paras naismuistiin, tällä kertaa ei onni suosinut rohkeaa. Meinattiin kuulla muuten jälleen kirkumista kun yksi lamppu nurkassa bongattiin. Vaan eipä ollut lamppu aito, joten sinne se jäi. Oishan lamppu kamalan halvalla lähtenytkin jos se aito olisi ollut. Mutta saipahan episodi ainakin mielen hetkellisesti hyvinkin virkeäksi!

Kävipä tänään muuten joulu pikaisesti mielessä kun tuossa aamulla silmänsä avasi. Yöllä oli todennäköisesti ollut melkoisen kylmää kun ihan valkoisen huurteen oli maastoon jättänyt. Mutta siis siitä joulusta, blögiä vois alkaa pikkuhiljaa hörpsiä - jokohan paikallisesta systeemistä saa vuosikertablögiä, eli Blossaa? Ja jostakin luin, että sinikeltainen tarvaratalo tarjoaisi jo jouluhärpättimiä? Joo eiköhän tässä voisi kohta alkaa jo innostua ja pistää blögit tulelle.

Last night must have been cold, because there was some white frost everywhere when we woke up this morning. It almost felt like Christmas! Oh, I do love Christmas! And yes, I'm sure you will notice that pretty soon!

2 kommenttia: