maanantai 15. lokakuuta 2012

pikavisiittiMorjensta maanantaihin! Oli pakko tulla jakamaan oheinen jouluinen kuva, sillä se jos jokin tuo mukavasti puhtia tällaiseen piukankireeseen maanantaipäivään. Paremmalla puolella jo kuitenkin ollaan ja kotimatkalla piipahdettiin siellä sinikeltaisessa tavaratalossa!

Ja kyllä - halusitte tai ette, nyt aletaan odotella joulupukkia!

Kuva:
livethemma.ikea.se/inspiration

11 kommenttia:

 1. Täällä myös on joulu mielessä. Eilen alkoi sukkapuikot viuhumaan vimmattua tahtia, josko ensimmäiset puketit pukin konttiin niistä valmistuisi. Kaupungissa oli myös tänään jo kovin jouluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ei ole ollenkaan vielä jouluinen fiilis, mutta joulun odotus se vaan on jotain. Tunnelma on rauhallista ja jouluiset kuvat upeita. Kuten tämäkin - voisikohan sitä jo varovasti laitella valotähteä ikkunaan?

   Poista
 2. Nooouuu!! Vastahan mä perjantaina tulin kesälomalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirtymä kesälomasta jouluun on tänä vuonna erittäin lyhyt!! :)

   Poista
 3. Voih! Pian se sieltä tulla jolkottaa se joulu! <3 Tämä joulun odotus ja fiilistelyhän on juuri sitä ihan parasta aikaa. Mä tänään jo näytin meidän neidille Youtubesta Tonttu Toljanteria, mä olin silti kyllä varmasti se joka oli enemmän innoissaan kuin neiti 1v. Ups. :D

  VastaaPoista
 4. Joooo! Tänään kolahti pikkukuvasto sinikeltaisesta tavaramaailmasta ja tuo samainen kuva pysähdytti ja sai jo himppusen haaveilemaan joulusesta. Mutta sitten iski realismi halolla päähän ja sanos vielä loppuunsa että eipä se kämppä parilla valoköynnöksellä noin kivalle näyttäs kuitenkaan joten tyydytään tuikkuloihin ainakin vielä toistaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset. Vaikka roudaisin mun fillarin mihin tahansa meidän residenssiä ja tuikkaisin siihen valot - ei se näyttäis noin kivalta sitten millään.

   Mut tuikut on ihan jees!

   Poista