keskiviikko 24. lokakuuta 2012

no worriesMeinaa ihan väkisin puskea flunssaa päälle ja kurkkuun on pesiytynyt kaktus. Mut ei se haittaa, koska tänään jatkuu Greyn Anatomia!

10 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti ei tuu kovin paha kaktus! Itsellä oli sellainen "kaktusflunssa" tänä syksynä ja paranemiseen meni yli 2vkoa :-/
  Mutta totta tosiaan, grey anatomian paluu pelastaa päivän!
  Ihanat marjaoksat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään näyttää flunssan suhteen jo huomattavasti valoisammalta, woohoo! Toivotaan, että pöpöt pysyy poissa pitkään!

   Voi että sitä Greyn Anatomiaa! Tosissaanko nyt se McSteamy otti ja lähti? Sikamaista.

   Poista
 2. Minullakin juuri tälläinen "kaktusflunssa" meneillään. Eilen kävin lääkärissä ja totesivat angiinaksi.

  Kannattaa köydä sinunkin tarkistuttamassa mikä pöpö siellä kurkussa asustaa, sillä angiina ei ainakaan parane itsestään ja ilmeisesti hoitamattomana käyn sydänlihaksen päälle. :/

  Pikaista paranemista! Lepoa, villasukat jalkaan ja lämmintä juomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kurkkukaktus näyttäisi olevan taltuutettu ainakin toistaiseksi!

   Poista
 3. Aargh, voi, jatkuuko? Kiitos tiedosta!

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Voi tuota Greyn anatomiaa! Ennen mulla oli siihen rakkaussuhde ja nyt se on muuttunut viha-rakkaussuhteeksi. Se on niin koukuttava, että pakko joka kerta katsoa mutta en kestä, kun joka jaksossa itkeä pillitän jotain!!!! Jep, tapana vähän eläytyä liikaa :D Isäntä eilen kyseli huolissaan, mikä hätänä? En voinut itkultani muuta vastata kuin, että vihaan tätä ohjelmaa! Aargh!!!!

  Toivottavasti flunssa hellittää ennen kuin pääsee pahemmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä pillittäjiä on sitten kaksi! Ei eilen uskaltanut Mies katsella sivulleen ollenkaan (taputti välillä polvelle) kun vaimo itkeä tuhrutti menemään melkein koko jakson! Muistatko vielä sen ääreisjännittävän ampumisjakson? Taisin unohtaa kokonaan hengittää sen aikana, kun Mies mainitsi jatkuvasti että olin naamasta niin kalpakka. Tai entä sitten se ikävistä ikävin, kun George jäin bussin alle eikä ne tienneet sen sairaalaan tuodun miehen olevan se? Menee vieläkin kylmät väreet!!!

   Hullua miten sitä voi jäädä näin totaalisesti koukkuun johonkin telkkarisarjaan! Sama homma aikanaan muuten Teharin kanssa.

   Juu, onneksi flunssa hellittää eikä päässyt tosiaan oikein kunnon vauhtiin ollenkaan. Parempi niin kun tässä viikonloppukin on taas ihan nurkan takana!

   Poista
 5. Sukkasukkasukka! Jee! :)) Ja joulukuusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehh... emmää kyllä sukkaa osaa millään tehdä! Noista olis tarkoitus saada säärystimet aikaiseksi, mutta kahtellaan ;)

   Pitäiskö tosiaan laittaa muutama pallo roikkumaan tuohon kuuseen? :)

   Poista