maanantai 8. lokakuuta 2012

mitäs tänään katsottaisiin?Alkaa arki-illoissa olla mukavasti tekemistä noinniinku telkkarikatselun osa-alueella. Viime maanantaina maikkarilla alkoi suomalainen poliisisarja, jonka ensimmäinen jakso vaikutti sangen lupaavalta. Samaan aikaan boksille ruksuttaa nelosen huippusarja, joka kyylätään myöhemmin. Maanantaille mukaan mahtuu tietysti myös huippumalleja. Tiistaina ruotsalaista draamakomediaa ja huomisesta lähtien myös Bauerin Jack seikkailee tosin jonkun toisen sarjan päähenkilönä. Paniikki iskee, kun yhtäaikaa pitäisi kuunnella myös jenkkien upeaa laulantaa subilla. Kohtahan myös keskiviikkoilloissakin on jälleen jotain järkeä - Greyn Anatomian viimekertainen jakso jäi niin jännään tilanteeseen, ettei meinaa oikein housuissa pysyä. Ja sunnuntaisin tantsut ja uusi draamasarja satuhahmoista nykypäivän tilanteissa. Jooja tässä nyt siis muutamia mainitakseni. Onhan meitä muitakin kaikenmaailman telkkarisarjojen suurkuluttajia, onhan?

Pitää mennä, huipparit kirmasivat justiinsa telkkariaalloille!

Ja sori, vähän kasvispainotteiset instagrammit tällä kertaa.

10 kommenttia:

 1. Voi kyllä! Täällä on yksi sarjojen suurkuluttaja. Kun vaan saisin tuon telkkarin aivan itselleni. En haluaisi millään jakaa tuon töllöttimen tuomaa autuutta muille perheenjäsenille. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevi, kiitos! En siis onneksi ole ainut töllöttimen kyylääjä!

   Poista
 2. Käsi nousee täälläkin.

  Sohvan vasemmassa reunassa taitaa olla jo minun muotoinen kuoppa ja tyynyjen välistä löytyy ahkeran töllistelyn todistusaineistoa: popcornia!

  Saisihan nämä kaikki sarjat kerralla kotiin DVD-bokseina, mutta kyllä se tiettyyn aikaan viikossa sarjoittelu on paljon mukavempaa!

  ps. se sinun I <3 TV -juliste on mahtava!
  Mistä sellainen on kotiisi päätynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Nerdy! Komppaan täysillä tuota telkkarista livenä katsomista, tulee ihan uudenlaista hohtoa tietyille päiville kun tietää, että jotain kivaa on tulossa! Ja poppareita täälläkin sohvantyynyjen välissä!

   Tuo telkkarijuliste on kyllä aivan loistava! Hommasin sen vuosia sitten SammyRosen verkkokaupasta (www.sammyrose.se) - näyttääpä muuten vieläkin olevan valikoimissa!

   Poista
  2. Kiitos kaunis vinkistä ja linkistä.
   Tämä manifesti taitaa päästä koristamaan minunkin seinää piakkoin!

   Poista
 3. Oi, se Solsidan on ihan parasta, mitä telkasta tulee tällä hetkellä! Mutta hei, mää olen myös Emmerdalen ystävä :) Etkö sää Aniliini-hyvä ole? Ja tykkään myös, kun kotimaiset ihmiset kokkaavat toisilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiennyt moisesta hyvästä kuin Solsidan, ennen kuin yksi toveri vinkkasi kakkoskauden alkaessa! Täytyis ykkönen hommata DVD:nä, vaikka ihan hyvinhän mukaan pääsi kakkosenkin alkaessa. Emmerdalea varmaan kyyläisin myös, mutta se tulee jotenkin niin huonoon aikaan päivästä, että olen justiinsa matkalla kotiin töistä tai leikittämässä Ipanaa.

   Poista
 4. Ja marraskuussa alkaa DALLAS <3 mää niin liimaudun töllön ääreen viimeistään sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaaat? Dallas niinku The Dallas? Bobbyineen ja Pameloineen päivineen? Siistii isolla ÄSSÄLLÄ!

   Tän tietotoimiston pitäis varmaan enemmän viettää aikaa telkkarin ääressä, että saa tietoonsa tuleviakin ohjelmia! :)

   Poista
 5. Jiiärrä on ja Bobby ja SueEllen ainaskin vilahti mainoksissa! Ihan garmivaa kun tuollai uudelleen lämmitellään :DDDD

  VastaaPoista