tiistai 9. lokakuuta 2012

keltaista haluttiin & keltaista saatiin

Asiat valmistuvat kun antaa ajan kulua ja maalin kuivua. Pikkupalleron sängyn maalausprojekti on vihdoinkin siis saatettu päätökseen.

Aikaisemmin käytössä ollut pinnis oli toki vielä oikein toimintakuntoinen, mutta idean syttyessä pitää mennä eikä meinata eikä liikkeelle lähtenyttä junaa pysty pysäyttämään. Piti hieman uudelleenorganisoida lapsosen huonetta tuon uuden sängyn myötä ja Mies on nyt varma, että lapspolon mieli järkkyy uudesta sängystä ja huoneen järjestyksestä. Huihai sanoo Aniliini ja muistattehan Miehen käyttäytymisprosessi uusiin asioihin liittyen - ensin negatiivisuus, sitten positiivisuus ja lopuksi hyväksyntä (sitä ei tosin myönnetä).

Puuarkku on saanut myös parit maalikerrokset ylleen, joten huomissa sekin pääsee loppusijoituspaikkaansa nököttämään. Tähän loppuivat maalausprojektit tällä kertaa, mutta eiköhän tässä jotain kivaa taas keksitä.

The bed is finally ready! And it's yellow!

8 kommenttia:

 1. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani: http://sivusilmailya.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Ihan hyvä siitä sitten tuli, vaikka alkuun näyttikin vähän huonolta!

   Poista
 3. Kiitos tästä postauksesta! Saan itsekin puhtia maalata poikani sänky (olen suunnitellut sitä jo pari vuotta :D)

  Ihanan näköinen lastenhuone muutenkin. Pirteä ja värikäs. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MiaMatleena! En tiedä oliko uuden sängyn ansiota vai mitä, mutta Ipana nukkui pitkään aikaan pidempään kuin aiemmin - sattumaa luultavimmin, mutta tulipahan hyvä mieli kun aamulla tuo pikkupeikko kertoi nukkuneensa uudessa sängyssään oikein hyvin! :)

   Intoa maalauspuuhiin & kivaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Hieno tuli! Makea tuota vaaleaa tapettia vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa! :)

   Joo ja oli aika ennenaikaista juhlia tuota "hyvää nukkumista" kun tänään ponkaistiin ylös kuudelta. Ei muuta kuin Fröbelit vaan soimaan...

   Poista