tiistai 25. syyskuuta 2012

syysväsymystä (ainoastaan) maanantaisinKylläpä nyt saatiin kertaheitolla kotikonttoripäiviin ihan uudenlaista hehkua, kun vetäisee aamulla uudet missourit jalkaan! Ihan en älyttömästi lämmennyt kaikkiin noihin sahalaitakuosisiin, syksyn värejä huutaviin uutuuksiin, mutta onhan uusissa kotiverkkareissa kyllä semmoinen tietynlainen hehku! Ipanalle piti ostaa omansa, sillä äitinsä on mennyt myymään lapspolon kaikki vaatteet kirpparilla.

Eilisen kuvapostauksen kommenttiosiosta kävikin helposti ilmi, ettei eilen runosuoni kukkinut eikä kukkinut oikein mikään muukaan. Hetkittäinen syysmasennus ehkä. Se iskee aika tarkaan jok'ikinen maanantai näin syysaikaan. Mutta nyt mennään jo huomattavasti paremmalla vireellä, vaikka huomenna aamulla (aamuyöstä) Aniliini jälleen jättää pesueensa oman onnensa nojaan suunnaten pariksi päiväksi fiikkaamaan länsinaapuriin. Vi ses!

I had to check the new Missouri collection from Lindex today and found lovely trousers to lighten up the home office days in the future. And something for the Kid too! Tomorrow I'll to travel to Sweden so next two days will be spent in boring meetings. See ya!

2 kommenttia:

 1. Muakaan ei Missoni yhtään sytyttänyt ennakkoon, mutta kaupassa kolahti juuri tuo samainen maxineuletakki sen verran, että höyläsin korttia. Tosin mustavalkoisena kotiutui mun oma. Paljon muuta ei tähän raskautuneeseen olemukseen sitten voinutkaan hankkia - vauvankin ostokset jäi tekemättä kun tämä ei ultrassa yhtään viitsinyt paljastaa kumpiko hän on. Olis ollut ihania neuletakkeja tytseille, mutta kauppaan jäi..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin hiplailin ensin pitkään sitä mustavalkoista neuletakkia! Täytyy myöntää, että se olisi ollut huomattavasti enemmän meikäläisen tyylinen, mutta ajattelin välillä tunkeutua mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain muuta ;)

   Kävin taannoin taas hilpailemassa Seppälän vauvamalliston vaatteita - ne pienimpien kuosit on niin herkullisia!

   Poista