tiistai 18. syyskuuta 2012

syksy saa

Varma syksyn merkki pudonneiden lehtien, talviloman suunnittelun aloittamisen ja mustatorvisienien kuivatusprosessin vienon katkun lisäksi on Anilandian ainoan verhon ilmestyminen keittiön ikkunaan.

Sielläpä se nyt sitten nököttää - pöytäliina parka joutui jäähylle toistaiseksi, sillä kovastipa olisivat riidelleet nuo eri kuosit keskenään (ja pestähän se piti, nimittän olipahan Mies jättänyt siihen muistoksi mukavaiset kahvikuppirenkaat vain muutaman viikon käytön jälkeen, todennäköisesti kostoksi mielestään liinan epämiellyttävään käyttöön liittyen).

The curtain is in its place now and that's a sign of the autumn. We've also started to plan the holiday in Thailand after Christmas - I just cannot wait for the trip! Hope this long and dark autumn is soon over.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Aah sullon tuo fld:n kuusityyny jota himoihten. On se komee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja eipähän tarvii lähimpien naapureiden meidän iltapuurohommia seurailla kun nyt on taas verho ikkunassa :)

   Tyynyhimolle ei löytynyt muuta lääkettä kuin tuon kyseisen kuusityynyn hankinta, määkin niin tykkään! Isommaksi luulin, mutta eipä pienikään mitenkään haittaa.

   Poista
 2. Oh. I love your pictures. Don't you have Instagram?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, I do use Instagram indeed! I in fact follow yours too! :)

   Poista
 3. Saako udella tuota keltaisen maalisävyn koodia?

  Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saapi udella! :) Se on TVT M302. Samalla maalilla on sudittu Ipanan pikkupöytä ja tuolit, nuo pinnatuolit, tuleva Ipanan sänky ja joskus kuvissa vilahtanut Muuramen laatikosto. Mukavaa perjantaita!

   Poista
 4. Kiitos tiedosta! Onko sävy luonnossa yhtään Leggopalikan keltainen ? sitä sävyä olen metsästämässä ja tuo teidän keltainen näyttää hyvälle ?

  Reipasta ja rentouttavaa viikonloppua!

  Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pistit kyllä pahan! Nyysin lapselta yhden keltaisen palikan ja tein vertailua - aika samanvärinen se kyllä on, ehkä himpun verran oranssimpi.

   Olet kyllä niin oikeassa noiden värisävyjen kanssa. Keltaisiakin on ziljoona, jotka kaikki on... no, keltaisia! Me silloin kauan sitten vaan valittiin tuo, ja tyytyväisiä ollaan oltu. Ei liian kirkas, muttei sinappimainenkaan. Huh, menipä syvälliseksi!

   Poista