tiistai 4. syyskuuta 2012

siitä se ajatus sitten lähtiBongasin eilen jossain todella upeita kuvia, jossa sohvan päälle oli rennosti aseteltu pari lampaantaljaa ja tuo kaunis idea jäi silmäin verkkokalvolle kummittelemaan sen verran pahasti, että roudasinkin hetimiten varastossa lojuvan taljan yläkertaan tuolille nököttämään samalviisii rennosti asetellen.

Ihan samanlaisia sisustuksellisia värinöitä ei se kuitenkaan saa kuin ne eilen näkemäni kuvat. Vaikka ihan nättihän tuo on, ainakin pehmeä pehvapuoliskon istuskella!

I saw some amazing photos taken from sheep sides laying nicely on the sofa so I put mine to a chair. Doesn't look as nice as in those pictures I saw, but will be really smooth to sit for sure!

9 kommenttia:

 1. Ihania ovat taljat ja mielestäni asetelma näyttää oikein ihanalta ja kutsuvalta! <3 Meilläkin on olohuoneessa nojatuolissa majaillut talja jo hetken aikaa. On se niin kauniin pehmeä ja mukavasti aito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kylmien kelien tullessa tuon taljan päällähän on kiva istuskella ja katsella vaikka takkatulta!!

   Poista
 2. Uus lukija ilmottautuu ja tätä kattellessa muistin että taljaostoksille pitäis lähtee. Nykyinen on jo aika kulahtaneessa kunnossa :D Mun silmät jumittui myös tuohon mattoon. On se hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Aniliiniin, Marjut! Oikein mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne - toivottavasti viihdyt pitkään! Mukavaa tiistaita!

   Poista
 3. Tuo viiksi-idea on pakko varastaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kokeile sitä sen Eamesin päälle! Minä olen pitänyt meidän taljaa Eamesin kiikkustuolissa ja siihen se sopii tosi kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten! Se dsr on muuten ihan törkeän hyvä käyttää työtuolina. Etäpäiviin on tullut ihan uudenlaista hohtoa, kun paikat eivät ole enää niin jumissa päivän päätteeksi!

   Poista
 5. Meilläkin lasten pulkkaretkiin tarkoitettu talja päätyi jossain vaiheessa sisustuskäyttöön. Mutta se on vaikeaa saada näyttämään ihan samalta kuin sisustuslehdissä, itse en ole asettelemisessa onnistunut. Talja tuntuu mukavalta varpaiden alla tai selän takana joka tapauksessa :)

  VastaaPoista