sunnuntai 9. syyskuuta 2012

piuhat poikki

rutina alkaa---> Ei mennyt ihan putkeen tuo siirtyminen kuparista kuituun ja nyt ollaan oltu toista päivää ilman interweb-yhteyttä. Neuvokas Mies viritti yhteyden toimimaan puhelimensa kautta, sillä saattoi ehkä huomata lievää oireilua kanssakumppanissaan. Onpa sitä ihmislapsi kovasti avuton, kun ei pääse tuttuja rutiinejansa toteuttamaan, kuten esimerksi blogimaailman uutuuksia vilkuilemaan Ipanan nukkumaanmenon jälkeen. Kaikkien talossa-asuvien hyvinvoinnin takaamiseksi toivomma, että nettiyhteydet palautetaan toimintakuntoiseksi mahdollisimman pian. <---rutina päättyy

We lost our internet connection yesterday - otherwise it has been really enjoyable weekend! I feel surprisingly helpless without the net, so I hope for everyone's sake that it will be corrected soon!

18 kommenttia:

 1. Oi tuota tyynyä hipelöin Kaapelitehtaalla pariinkin otteeseen. <3 Olen kuitenkin tällä hetkellä tyynynostokiellossa, joten sinne jäi. Ja niin oli, tosi mukava nähdä! Pitää ehdottomasti täräyttää treffit uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans hiplasin niitä tyynyjä, sillä samassa tyynyjenostokiellossa ollaan täälläkin! Raaskin siis ostaa keittiöpyyhkeen, jota sitäkään ei raaski oikeasti käyttää kun on niin hieno! Treffataan juu ehdottomasti! Keskiviikkona ehkä törmäillään Suomen suurimmilla sisustusmessuilla?

   Poista
 2. I hope so too. I was cut off the internet for 1 day during road works earlier this week. It was pretty frustrating when you're working from home :)
  And ♥ the yellow tray. It's so beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, I totally agree the frustration when having home office days and no internet connection!

   I like the tray a lot too! In fact I do have several of them already (besides of those three in the picture), but that piece was just screaming my name :)

   Poista
 3. Iltoo! Arvaappa Ani, kun tänään erääseen isoon kauppaan menin verhoa ostamaan niin SIELLEI OLLU SITÄ! Eli en voi ommella sitä juunou mitä tarkotan. :S Räkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuuva! Muthei joku muukin kangas kelpaa, jos sulla sattuu olemaan jämiä jäljellä!

   Poista
 4. Kiva blogi sulla täällä. Mulle tulee aina Suomi-ikävä kun käyn suomalaisten blogeilla. Terkut Kanadasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista sansku! Terveiset sateisesta Suomesta myös sinne Kanadaan!

   Poista
 5. Voi kääk, eihän elämää ilman nettiä oo!

  Aika ihania juttuja löysit näköjään lauantaina! Kyllähän sieltä itsellekin sitten pari juttua kuitenkin lähti mukaan... Oli kiva nähdä ja olis ollut mukava jatkaa juttua enempikin! Jospa me joskus taas törmättäisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt yhteydet kuuleman mukaan jälleen toimivat kotosalla! Arki koitti ja homma rokkaa!

   Kyllähän me törmäillään! Järjestetään vaikka jossain vaiheessa uusi tapaaminen! :)

   Poista
 6. I love that tray too. It is gorgeous!

  VastaaPoista
 7. No oli iiiihan ikävä!!!

  Justeen kyyläilin tuotas tarjotinta, pitäiskö uudesti sinne verkkokauppoon luikerrella (hysss! Ihaan salaa. Moon ostolakossa! Mut Sanaton-muki oli _ihan pakko ostaa_. Hyys! Meen ny!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi. Nyt mää oon onneksi jo takas täällä! :)

   Poista
 8. Minä tiedän tuon tunteen, paitsi että minusta taas olisi välillä ihan hauskaakin olla ilman nettiä. Tuosta "ahdistuksesta" huolimatta..:)

  Ihana tuo kirja..:) Ja muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Eipä sille mitään mahda, jollei netti kulje (nyt se onneksi taas kulkee). Töitä tosin on vähän hankala tehdä, jos piuhat on poikki :)

   Poista
 9. Niin, jaa, nettiyhteydet poikki. :)
  Minä kun jo meinasin kahvit vetää henkeen että mitä piuhoja siellä on katkottu, kun alettiin puhumaan kuparista vaihtumisesta ja kuvattiin Maija Mehiläistä ja mainittiin oireilusta :D
  No, huh. Nettiyhteydet ne vaan... :D

  vakkarivieras

  VastaaPoista