sunnuntai 23. syyskuuta 2012

pilipilipomEnsin säästä, se on hirveä. Onneksi kura-asustus on keksitty eikä Ipanaa tuntunut puistoleikeissä haittaavan pieni puuskainen syyssade. Sateessa kirmailun jälkeen tirpastiin aamuteet lapsosen uusista pikkuruisista tee-kupeista, hörps.

Sitten kirppariasiaa, siellä on jälleen tietenkin käyty. On näet vähänniinkuin oma lehmä ojassa kun "sitä kirpparipöytää pitää käydä katsomassa ja paikkoja siivoamassa". Onneksi tuon retron kynttilän hintalappuun oli kirjoitettu "retro kynttilä", sillä ei sitä helpolla muuten olisi retroksi tunnistanut. Ja mukaanhan kynttilä lähti, tottahan toki. Kuten myös kuvakirjallisuutta lapsoselle.

This Sunday is all about the rain. But with right equipment it doesn't matter and our Kid was really enjoying playtime there in the rain this morning. After being outside we had a nice tea party.

12 kommenttia:

 1. Autumn and rain that is typical .. today is sunny here.
  In photo # 3 - I have the same rainbow bowl! Superfine :)
  Have a nice Sunday :)

  Janne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I found that bowl from flea market this morning! It's so cool! I love the colors in it! Great Sunday for you as well - enjoy the sun!

   Poista
 2. Aivan törkeän ihana sateenkaarikippo! Mahti löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nappivärit tosiaan tossa kipossa! Ja sikahalvalla lähti. Pari euroa & hyvä mieli sateisen sunnuntain kunniaksi!

   Poista
 3. Kippo pisti mullakin heti silmään! Miekin haluuuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten aikamoinen tuuri, että meikäläisen törkeenhuono kirppissilmä edes tuollaisen helmen löysi! Ihan tuurilla!

   Poista
 4. Kippo on mainio! Saman olen minäkin kokenut kirpparipöytiä pitäessä. Pitää kiertää ja "tarkistaa" ettei omat tavarat ole joutuneet muiden pöytiin...Mistä muuten on tuo taustalla näkyvä vaaterekki ja onko se tukeva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Tuo vaaterekki on Ikean Turbo, oikein vankka on! Suosittelen oikein lämpimästi, eikä ole hinnalla pilattu.

   Poista
 5. Voi vitsi, himoitsen noita teidän ruskeita laseja/kippoa! Löysin vanhemman polven jäljiltä juurikin samaista sarjaa, 3 kuppia. Nyt haluan niitä lisää. Onko nekin kirpparilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kirpparilta nuo kaikki! Joskus niitä näkyy paljonkin, nyt ei taas ole pitkään aikaan ollut missään paikalliskirpputoreilla myynnissä. Ja toisaalta joskus on ollut taas niin ylihintaisia, että ostamatta on jäänyt. Määkin tykkään!

   Poista
 6. Noita nallekirjoja tulee aina välillä vastaan, ja aina ostan kun löydän..:) Sopivan lyhyitä pienemmällekin lapselle ja ihanat kuvat. Meillä on jo kuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo aiemmin törmänny ko. nallekirjoihin ja yhdellä kirpparipöydällä oli tarjolla niitä neljä. Piti heti napata mukaan parempaan talteen, kun niin kivoilta kuvitus näytti!

   Poista