perjantai 14. syyskuuta 2012

ei päätä eikä häntääMoicca! Perjantaimielellähän täällä mennään, mikäs sen parempaa kuin viikonloppu edessä eikä juurikaan suunnitelmia sen suhteen. Taas on paineltu menemään että onkin mukavaa ihan vaan lusmuta ja käydäpä vaikka huomenna aamuhuutelemassa Ipanan kanssa kylän kirjastossa (ellei sitä[kin] säästösyistä olla pistetty kiinni).

On tässä oikeasti ryhdistäydyttykin. Kesäksi oli tarkoitus vuokrata kirppispöytää, kun noita kolttuja sun muuta pomppaa on liiaksikin kaappeihin kerääntynyt. On myös aika laittaa kiertoon Ipanalle pieneksi menneitä vaatteita (ja ennen kuin kukaan alkaa miettiä niitä pikkukakkosia ja haikaroita ja mitä näitä nyt on niin kyllä noita pikkuvaattehia on sen verran runsaasti, että mikäli nyt semmoinen tilanne joskus tulee niin laitetaanpa vaikka kivoimmat säästöön ja jäljelle jäävät joutaa mukavasti kirppispöydälle). Miltäköhän edellinen lause mahtaa näyttää käännösohjelmalla luettuna?

Noniin, tulipahan tästä sisällöltään varsin informatiivinen postaus. Oli miten oli, muistakaamme yksi asia: viikonloppu on hyvä asia!

Friday I'm in love!

6 kommenttia:

 1. Muksaa viikonloppua sinne :) Toivottavasti kirjasto on auki huomenna.

  VastaaPoista
 2. Ihanat Luhdan pyyhkeet! Noita olen vähän kaavaillut meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin! Monet oli hankkinut niitä mm. asuntomessuilta, mutta nyt pyyhkeitä onneksi löytyy myös kaupoistakin.

   Poista
 3. Se on niin tosi noiden vaatteiden suhteen. Me säästimme aikoinaan kaikki esikoisen vaatteet ja ei niistä tullut kuin murto-osa sitten käyttöön. Pyörivät kaapeissa vuositolkulla. Nyt muuton yhteydessä harvensin rankalla kädellä vaatteitakin: sekä omia että poikien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee tosiaan ihan hyvää välillä vähän tehdä inventaariota myös vaatekaapeissa! Olen nyt käynyt läpi puolet Ipanan vanhoista vaatteista ja kylläpä noilla kivasti kirppispöydän täyttää. Onneksi osa päätyi jo kummipojalle uusiokäyttöön!

   Poista