perjantai 7. syyskuuta 2012

diy = teippi + tuikkuPiti vielä tulla näyttämään yks DIY, koska jos tässä osoitteessa joskus askarrellaan, on se välittömän ilmoituksen & erityishuomion arvoinen. Idea ei tietenkään ole meikäläisen, ehei. Mutta sen verran helppo ja nopeasti toteutettavissa, että pyöräytin kerralla sitten useampia. Sangen ajankohtainen DIY, koska kohtahan polttelemme kynttilöitä jälleen sankoin joukoin.

Mitä tarvitaan? No semmosta teippiä ja tuikku. Rullataan teippi tasaisesti tuikun ympärille ja saadaan upea tuunattu tuikku.

Hoplaa.

20 kommenttia:

 1. Jes kivaa, meikäläisen tasoista DIY:ta tarjolla! :) Yllättävän paljon muuttaa hommaa tuollainen teipinpala. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Askarteluprojektin pitää olla nopea ja helppo, sekä tarvittavat tuotteet käden ulottuvilla!

   Pelon sekaisin tuntein odotan sitä, että ulkona on tarpeeksi kylmää & syksyistä, jolloin sormet vaan yhtäkkiä tarttuu puikkoihin ja aloitan jälleen kaulaliinan (tahi vastaavan) kudontaprojektin saadakseni sen päätökseen juuri kun helteet jälleen alkavat.

   Poista
  2. Heh, mä en oo puikkoihin tarttunut yläasteen jälkeen... Ompelukonetta käytin ekaa kertaa piiiitkään aikaan nyt kesällä ja yllättävän jees meni! Tosin äiti selvitti ensin puolaukset ym. vaikeet jutut... ;)

   Poista
  3. :)

   Hommasin semmosen Ikean ompelukoneen keväällä, kun Miehen isoäidin vanha Singer päätti monen vuoden käytön jälkeen laulaa lurittaa viimeiset laulunsa. Eipä ole vielä tullut testattua sinikeltaisen koneen toimivuutta, vaikka tarkoitushan tässä on ollut edes Ipanan leikkimökkiin verhot suhauttaa. No, ensi keväänä sitten.

   Ja tuon pöytäliinan (joka on verho, ja jossa edelleen ne isot verhorenkulat kiinniommeltuna) kanssa pitäis varmaan tehdä jotain - viimeksi tänään iltapuurolla Ipana ihmetteli, mitä kovaa tuntuu jaloissa. "No katokku tää pöytäliina on oikeesti kuule verho". Ipana oli vähän aikaa jopa ihan hiljaa, ennen kuin kysyi tarkentavia kysymyksiä.

   Poista
  4. Oi, kerro ihmeessä sitten, miten ikealainen pelittää, meinaan ihan jossain pikku mielenhäiriössä taisin just viime viikolla katsella sitä sillä silmällä....

   Leikkimökin verhot ja pöytäliinat (mökille) on just oikeeta tasoo meikäläiselle, mut niitäkin tarvitaan, joten ehkä, ehkä... :)

   Ja on se hyvä junioreittenkin ymmärtää tota kierrätystä! ;)

   Poista
 2. ja DONEdonedone :)
  Ihan kuvankin taidan plajauttaa! Justeen tämmösii duuityoursettejä!

  Tulisevaa&♥☀ viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kuva ois kiva!

   Mahtista viikonloppua myös sinne! Se sun uus matto on pähee!

   Poista
 3. Not very good at translating, is that tape around the candles? Good idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohmy, I can imagine how that text sounds when translating with google! :)

   Yes, that is washi tape used around the candle. Really simple - not originally my idea though! But looks nice!

   Poista
 4. No tämä ideahan tuli kuin tilauksesta :). Just sytyttelin tuikkuja, ja mietin miks niiden pitääkin olla sellaisia "tylsiä" metallinhopeanvärisiä..ja meinasin, että jos maalaisi...mutta tuntuu vähän turhan työläältä noin niin kuin tuotteen kestoon nähden. Ja vaikka paljon ja kaikkea olen teipannutkin, niin enpä hoksannut että teippiä voi tuikkuihin käyttää. Ei kun tuumasta toimeen, helppoa ja varmasti hauskaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti! Eipä mullekaan moinen helposti olisi mieleen tullut, varsinkin, kun teippi passaa vieritellä tuikun ympärille koonsa puolesta täydellisesti! Ei yhtään liian suuri tai pieni. Onneksi on blogit, joista näitä ideoita voi itselleen napsia!

   Poista
 5. No hui, eikö teippi syty palamaan? Tuikuthan on ihan helkkarin kuumia :O

  VastaaPoista
 6. Kaikkea sitä.... En missään nimessä suosittele kenenkään kokeiluun ja rullaahan sinäkin pois teipit lämpökynttilöiden ympäriltä! Ovat todella vaarallisia! Juuri olin palokoulutuksessa jossa mm. puhuttiin kuinka vaarallisia tuikut ovatkaan ja kuinka niiden koko hämää ihmisiä "pikku kynttilöitähän ne vaan on"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu. Eipä parane teipattuja tuikkuja poltella. Mutta ovatpahan nätimmät käyttämättömänä noin lasipurkissaan.

   Poista
  2. Ei ees tullus mieleen nuita polttaa! :D
   KORISTEET, tietteks

   Poista
  3. Muuton Ansku (tälleen kynttiläkavereitten kesken),
   osallistus arpostamaan! Comooon! :)

   Poista
  4. Sä teit liian haasteellisen kisan! Ei edes kikkailu googlessa tuonu vastausta tarpeeks jänskälle lauseelle!

   Poista
  5. Höpsönkeikkaa! Varmaan leiggaa! COME on toVERi ;))
   Kats ny, ihaan piis öf torttu, hiih

   Mutej nyt tietty pakko hei! No eeei! :)

   Poista