sunnuntai 19. elokuuta 2012

yksi kala uunista tulos

Mikäli viime sunnuntaina toivottiin alkavalla viikolla Anilandiaan saapuvan muutaman uuden sisustuksellisen elementin, toivotaan sitä samaa myös ensi viikolta. Odotukset ovat korkealla erityisesti uuden töllöttimen osalta (jep, uusi batcheloretten tuotantokausi alkaa näillä näpyttimillä).

Sarpanevan valurautapata on jälleen päässyt sunnuntaihommiin - voiko helpompaa ruoanlaittoa ollakaan kun nakkaa lihaa tahi kanaa pataan, yrtit päälle ja antaa sen olla uunissa esimerkiksi sen aikaa kun hipsitään kirpparille (toteamaan, ettei sieltä hittovie löydy enää kuin roipetta tai ylihinnoiteltua kuraa - mistä ihmeestä niitä puoli-ilmaisia designherkkuja oikein löytää? Ei meidän nurkilta ainakaan).

Mitäs sitten vielä? Ai joo, me ostettiin kesäisessä savulohihuumassa sellainen piskuinen savustuslaatikko, johon tänään ajateltiin laittaa yks lohenroikale savustumaan. Toivottavasti eksperimenttimme onnistuu, sillä savulohen mussuttamisen kaipuu on kova.

Nothing to report regarding the findings from the Flea Market today. It has been a rainy Sunday, lazy is the word for today. I hope you have had a great Sunday too!

2 kommenttia:

  1. SIlmät himoaa nuita pinkkejä yksityiskohtia. Kivoja! Olipa mukava skrollata pienen nettitauon jälkeen muutama postaus läpi. Blogivaje alkaa olla taas tyydytetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) On se muuten jännä, että tommosia pinkkejä juttuja sitä vaan yhtäkkiä alkaa huusholliin ilmestyä. Kun se ei kyllä yhtään ole semmonen meikäläisen väri. Kivasti kyllä piristää!

      Poista