tiistai 14. elokuuta 2012

voihan vitra!

Ei kaarru kyllä Aniliinin suupielet ylöspäin nyt millään konstilla kuten Ipanan piirtämässä kuvassa (joka esittää äitiä, etutukka ja kaikki). Anilandiaan kannettiin juuri isoniso laatikko, jonka ihanuuden istuinosassa löytyi sen luokan skraidu, että translatorin kautta valitusvirsi saksanmaalle. Iso Scheiße!

EDIT 16.8.2012: Loppu hyvin, kaikki hyvin! Saksalaiset ovat tunnetusti mukavaa kansaa ja laittoivat tulemaan uuden istuinosan postissa. Hiphei ja Vielen Dank!

Och samma på engelska: That lovely dsr needs to be sent back as we found a bad scratch in it. Craaaap!

8 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus sentään, uskon, että ketuttaa ja kovin! Mikseivät katso, mitä lähettävät eteenpäin tai sitten on postipojjaat taas heitellyt laatikkoa -eipä olisi ensimmäinen kerta sekään :/ Toivottavasti saat uuden priimayksilön pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, harmittaa! Hyvää kannattaa odottaa, varsinkin kun tilaustoimitus-prosessi tähän mennessä toimi tosi hyvin ja sutjakkaasti. Ehkä ymmärtänevät pitää asiakkaan tyytyväisenä loppuun saakka ja lähettävät uuden iskemättömän kappaleen vaihdossa!

   Poista
 2. no voi hitti sentään! ääh ja minä vielä suosittelin sitä putkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittiläinen sentään tosiaan! Mutta Kikiliini, turha mitenkään yhtään tuntea minkäänlaista pahaamieltä siitä, että suosittelit tuota kyseistä nettikauppaa - me oltais se tuoli tilattu sieltä joka tapauksessa! Toivottavasti suostuvat lähettämään uuden kappaleen vaihdossa, tosin ei se naarmu mun mielestä IHAN mahdoton ole.

   Poista
 3. No voi harmi, mutta upea se on ja hei kohta saatte uuden taas!! Se joka odottaa jotain hyvää... =))

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, että suostuvat lähettämään uuden tuolin! Odottavan aika vaan on niin pitkä!

   Poista
 4. ambientestäkö tilasit? meille ne lähetti väärät henkarit. oikeat tulivat perässä, ja vääriä eivät halunneet takaisin. :)ihan rivakaksi ei toimintaa voinut kehua, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. ja reklamointi sujui ihan englanniksi. kaikilla nettikaupoila tuntuu olevan rutkasti toimitusongelmia.

  tii

  ps hieno tuoli muuten. itse tilasin neljän setin smow-verkkokaupasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Tii! Tilasin tuolin Einrichten-designista. Jospa meillekin kävis tuolin kanssa niin, että lähettävät uuden eivätkä halua viallista paluupostissa ;) Vielä ei ole kuulunut vastausta ja roudaan tuolin varastosta kohta takaisin enkä välitä tuosta mitättömästä naarmusta, joka muutaman käyttökerran jälkeen olisi joka tapauksessa tullut siihen farkunnapista.

   Tuoli on kyllä ihana. Siinä on jopa ihan älyttömän hyvä istuakin :)

   Poista