torstai 9. elokuuta 2012

riviin järjesty!Syksy on saapunut, myönnetäänpä se nyt ihan reilusti. Kuudelta aamulla on niin kylmä, että hasbeenssit tahtovat jäädä kotiin mieluummin kuin kipittämään pitkin espoolaisia pyöräteitä. Ja kun telkkarissa aletaan näyttää salkkareita, on peli lopullisesti menetetty.

Kesämatto sujahti kaappiin ja muija nostettiin takaisin pöydälle - syssyn merkkejä nekin. Oikeastaan on aika kiva juttu, kun kohta voi jälleen poltella kynttilöitä oikein urakalla.

Jaajuu, olipa kyse legoista, leikkiautoista, kylpyankoista tai kivistä, useimmiten ne löytää leikin loputtua asetettuna jonoihin. Satuin myös kuulemaan (ei tarvinnut pinnistellä, Pikkuapinalla on melkolailla kuuluva ääni) erään leikkipuhelimeen käydyn keskustelun: "JOO, TÄÄLLÄ KOTONA ME OLLAAN. MINÄ, IKKÄ JA ÄITI, JOO. KOHTA MENNÄÄN SAUNAAN. PILTTILAHTI TULEE MYÖS KYLPEMÄÄN. HEITTÄÄ LÖYLYÄ JOO. KATOSSA ON JOO LAMPPU. HEIPPA!

It feels like the sommer is gone already. Kind of like it though - I just cannot wait to burn candles in a dark autumn evening.

12 kommenttia:

 1. Meillä myös lelut löytyy usein riveistä ja jonoista, ja kerralla leikitään vain vaikka pupuilla tai muumeilla. Ei sekaisin yleensä. :) Onkohan se tämä ikä (tais olla aika saman ikäisiä nämä meidän tyttöset). Muija on ihana ja meillä on sama tapettikin. :)

  VastaaPoista
 2. I feel the same, I like summer but I LOVE autumn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autumn is nice with the candles and all, but I hate cold!!! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Heheh :) Tuolla meidän pikkuiivarilla on totisesti aika vilkas mielikuvitus ja harvemmin jää sanattomaksi. Tai siis on hiljaa. Paitsi silloin minuutin, kun syö jäätelön.

   Poista
 4. Beautiful details, enjoy your weekend!

  hugs!

  VastaaPoista
 5. Hei! Voiko kysyä noista teidän Aalto 66-tuoleista? Itsellä mietinnässä vastaavat keittiöön, mutta en osaa päättää, että koivuiset vai valkoiseksi maalatut?! Iso ongelma! ;) Puiset varmaankin vanhenevat kauniimmin? Onko niiden istuinosa viilua, vai onko ihan täyspuinen, kuten jalat? Sit olis tietenkin se koivu, valkoisella laminaatilla, argh...Haluaisin mahdollisimman pitkäikäiset tuolit keittiöön. Kaunis koti teillä muuten! :)
  -Mari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari! Meillä oli ensin monta vuotta tuo Artekin pöytä käytössä (koivujalat & valkoinen laminaattitaso) ja päädyttiin sitten hankkimaan 66-tuoleja pöydän seuraksi. Meitä mietitytti uusien tuolien silmiinpistävä vaaleus jo olemassa olevan pöydän kanssa, mutta vaikka sekä pöytä että tuolit on hankittu eri ajankohtina, ei eroa huomaa yhtään. Ja muutenkin sanoisin, ettei tuolit ole kellastuneet näinä vuosia yhtään - tai sitten silmä on tottunut siihen.

   Kokonaan valkoiseksi maalatut tuolit ovat varmasti kanssa tosi nätit! Noissa meidän tuoleissa on istuinosassa valkosta laminaattia. Olemme kyllä olleet sekä tuoleihin että pöytään erittäin tyytyväisiä ja aikanaan kun valintaa niistä teimme, ajattelimme juurikin niin että saisimme mahdollisimman pitkäikäisen setin keittiöömme. Näyttävät juuriostetuilta monen vuoden jälkeenkin!

   Poista