maanantai 6. elokuuta 2012

ihan pari juttua vieläJännitysmomentti oli suurensuuri töistä kotiin tullessa, sillä valitettavan hasardimeiningillä hankitun sokkelimaalin tummuusasteesta ei oikein pienestä lappupalasesta ottanut selkoa. Mutta suotta tuli jännitettyä, sillä sävy ei ollut yhtään liian vaalea, saatikka sitten liian tumma - aivan täydellinen! Huh, huonomminkin olisi voinut käydä.

Huomenissa sokkelinmaalaaja saanee urakkansa valmiiksi, joten yksi talonrakennusprojektin still-to-do-listan tehtävistä voidaan ruksata yli.

11 kommenttia:

 1. Mahtava tuo puutarhatonttu, sympaattinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) legendaarinen keskaritonttu! Toivottaa tutut ja tuntemattomat tervetulleeksi Anilandiaan iloisesti kansainvälisellä käsimerkillä!

   Poista
 2. Näyttää todella hyvältä! Kyllä taas omakotitalokuume nousee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuokku! Tässä vaiheessa talonrakennusprojektia voi jo huokaista helpotuksesta, mutta eipä pari vuotta sitten paljoa naurattanut :)

   Poista
 3. Beautiful space! very refreshing!

  Have a lovely day!

  Hugs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! We finally got the footing ready and painted - the house looks totally different now!

   Great day to you too!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Meillä on vieläkin sokkelit maalaamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onpa muuten jännä juttu, miten paljon tuo sokkelin maalaus vaikuttaa talon ulkonäköön! Vaikkei sitä nyt hurjasti näykään joissakin osissa taloa, tuli siitä huomattavasti särmempi. Ja taas niin paljon valmiimman näköinen. Vielä kun saataisiin ne yläkerran terassin kaiteet tehtyä...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. mikä on maalin nro, jos saan kysyä? Hyvän harmaa onkin. Meillä sokkelin sävy hakusessa , kun harmaasta on vaikea löytää se " oikea " sävy.

   salla

   Poista
  2. Moikka Salla! Sokkelimaalin sävy on X488. Ja todentotta, harmaasta on todella vaikeaa valita se oikea sävy - liian paljon vaihtoehtoja!

   Poista