lauantai 18. elokuuta 2012

lauantain agenda

Ei me eilen minnekään festivaaleille päästy. Mutta päästiinpähän Miehen kanssa yhdessä syömään ja ostoksille. Kaikesta huolimatta oikein mukava perjantai siis!

Tänään taas yläterassin kaiteita laitettiin urakalla paikoilleen ja terassilla voi vihdoin tallustella turvallismielin ilman putoamisen uhkaa.

Ipanan sänky sai vihdoin kokea muodonmuutoksen ja jatkossa toivotaan, että ikiliikkujanukkuja pysyy sängyssään - ainakin nukkuessaan. Toivottavaa toki olisi, että myös iltaisin maltettaisiin jäädä sänkyyn sen sijaan, että lähdetään vaikka huristelemaan mopolla pitkin huonetta.

Seuraavaksi tiiraillaan sekoboltsielokuvaa ja syödään poppareita. Heipat siis!

Yesterday didn't go as we planned, but we did lots of nice things anyway. The fence in upper terrace is soon to be ready and now it's time for a crazy comedy. Have a nice evening!

8 kommenttia:

 1. Meidänkin pikkuipana pääsi uuteen isojentyttöjen sänkyyn ihan vasta -enkä ole edes kuvia ehtinyt ottaa. Mutta kieltämättä ensimmäisenä iltana varsinkin oli aika urakka saada neiti pysymään pedissä, onhan sieltä sen verran kiva kiivetä alas... No, mutta eipähän enää tarvi aamulla juosta nostamaan kirkuvaa matamia sängystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajateltiin harjoitella tuolla versiolla, sillä mulla on nimittäin eräs toinen lastensänky odottamassa maalausurakkaa :)

   Huoneessa on edelleen hiljaista, joten ehkä Ipana nukahti kiltisti sänkyynsä! Ja aamu toivottavasti helpottuu meilläkin, tosin eipä tuo sänky poista sitä tosiasiaa, että herätys tapahtuu todennäköisesti kuitenkin klo 6:30...

   Poista
 2. Seeing that you have enjoyed you :)
  And a funny comedy, have a night to be successful!
  Have a nice Saturday, too.

  VastaaPoista
 3. onko toi se brion sänky... saako siitä kokonaan laidallisen jotenkin?
  Meillä ykkönen inhosi pinnasänkyä niin kamalasti että kun sai isojen tyttöjen sängyn on pysynyt siellä hyvin, arviolla joka perustuu muiden kollegoiden juttuihin :) tosin yksinhän tuo oppi nukahtamaan vasta vast ikään huoneeseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi on se Brion Sleep-sänky, josta saa etulaidankin tollai kätsysti pois ja lisättiin sitten mukana tullut laita. Ainakin puolet poistetutsta laidasta on nyt korotettu, mutta puolesta osasta pääsee ihan suoraa tietä lattialle. Toivottavasti yöllä ei kuulu "moks".

   Poista
 4. Meilläkin ollaan nyt kaksi yötä nukuttu "isojen tyttöjen sängyssä", pinnis odottaa edelleen purkamista työhuoneen puolella. Ei ole ollut yövaelteluja, mutta illalla nukutukset ovat venyneet vielä tavallistakin pidemmiksi. Jospa se siitä pian tasoittuisi. Meidän neiti kun ei suostu ollenkaan nukahtamaan yksin, vaan äiskän tai iskän pitää päivystää vieressä sen tunnin verran, että ikiliikkuja pyörii itsensä uneen... :/ Ostettiinkin jatkettavan sijaan suorilta täysimittainen sänky, niin mahtuu aikuinenkin mukavasti viereen nukuttamaan eikä tarvitse enää makoilla lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen ilta nyt takana ja huoneessa hiljaista! Aamullakin Ipana nousi sängystä vasta "Iskä tuu hakee" -huutojen jälkeen, eikä kyllä edes sanallakaan mainittu että kyllä sieltä sängystä voi itekseenkin pois nousta :)

   Hyvä idea hommata aikuisenmentävä sänky mikäli vieressä makoskellaan ennen nukahtamista! Tuo meikäläisen tuleva projekti on sellaista vedettävää mallia, eli aikanaan myös ihan aikuisen patjan mittainen. Tässä vielä sängyn tulevaa väriä hieman arvotaan...

   Poista