perjantai 24. elokuuta 2012

josko sais vaikka edes tunnin enemmän nukkua

Liesussa ollaan oltu, eikä ole ehtinyt kuvia valoisaan aikaan räpsiä. On siis tyytyminen puhelinkuviin, joita onkin pistetty menemään ihan rohkealla saldolla. Puhelin, kun kätsysti on aina menossa mukana.

Huomenna talouteen kannetaan kuulkaas uusi matto, joka saa aikaan semmoisen sisustuksellisen dominoefektin, että heikompia huippaa. Tuosta onnenkantamoisesta siis lisää huomenissa - nyt nautitaan viikonlopun alkajaisista! Huikeeta perjantaita, ystäväiset!

This week has been busy but great - even nicer is the fact that it's Friday! Have a great one!

4 kommenttia:

 1. Mutta makeita ovat puhelinkuvatkin, täällä tykkäillään! Odotan mielenkiinnolla mattouutisia. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Mattokuvia saadaan näytille iltasella, se kun on vielä matkalla uuteen kotiinsa. Huh, katsotaan kuin käy - sitä kun ei olla vielä nähty edes livenä! Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Moi Aniliini! Kuvat ovat oivia, mutta mun on kyllä omasta puolestani sanottava, etten ihan lämpene tuolle Instagrammin blur-toiminnolle. Sillä tuleva epäterävyys on niin keinotekoisen oloinen. Ei muuta kun järkkäri käteen ja ison aukon lasia siihen kiinni, niin saa taustan tarvittaessa itsekin epäterävöitettyä. Kuvat blogissa on niin hienoja, että imho niitä on turha jälkiprosessoida Instagrammilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa oot Insinööri! Toi puhelin vaan melkein asuu meikäläisen kädessä, joten on paremmin hollilla kuin se länsisiivessä sijaitseva järkkäri :) Onneks viikonloppuisin on paremmin aikaa kuvailla! Terkut!

   Poista