torstai 16. elokuuta 2012

festivaalia, safkaa ja dsr:ääNyt jos koskaan on ilmestynyt niin siisti keittokirja, joka saa tämänkin poropeukalon varmuudella innostumaan & onnistumaan ruoanlaitossa. Safkaa on ihan sikahyvältä näyttävä opus ruoanlaittoon ja vannon kautta kiven ja kannon, että kokeilen livenä kaikkia siitä löytyviä herkkuja. Ja 20 kertaa peräjälkeen.

Roudasin uutukaiseni takaisin omalle paikalleen, ja siinä se saapi olla siihen saakka kunnes uusi istuinosa on toimitettu. Tuoli on ihana. IHANA.

Paikotellen uhmainen pikkuapina pääsee huomenna viihdyttämään isovanhempiaan sillä aikaa kun omat vanhempansa huitelee ex-kotikaupungin metsämailla mm. Guettan herran musiikin tahdissa tanssahdellen.

Viikonloppua siis pukkaa! Se on vallan hyvä juttu se.

I brought my precious back to its place - the scratch is still there but a brand new seat will be delivered. While waiting the chair can stay there - I just love it! And weekend is just around the corner!

5 kommenttia:

 1. Olisikohan kuvassa meidän tulevan työpöydän tuleva kaveri? Näyttää kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoli soveltuu taatusti varsin mainiosti myös työpöydän kaveriksi - otin nimittäin tuossa aiemmin pienet tyypit ja kylläpä oli mukava istuskella!

   Poista
 2. Kiva jos järjestyi jo rekkulihommat. Tuo on niin tympeää kun on niin niin odottanut ja sitten tuotteessa onkin joku vika. Mutta tuo on IHANA! Nautinnollista viikonloppua teille! /mortillalex

  VastaaPoista
 3. Love everything!! I want one of those chairs : )

  xx

  VastaaPoista