perjantai 31. elokuuta 2012

a date with chrisOho, onpas täällä ollut hiljaista! Sitä on näköjään herrasväen menojalkaa sen verran vipattanut, ettei ole ehtinyt edes langoilla roikkua. Täällä sitä ollaan taas - jengistä tosin 2/3 flunssaisena, mutta eipä se mukavan viikonlopun vieton aloittamista haittaa.

Käytiinpähän siis Miehen kanssa länsinaapurissa kääntymässä, tuota sangen mainiota brittiläisyhtyettä kuuntelemassa. Samalla ehdittiin suhia vähän kaupoillakin, ja aiettä onkin muuten mitä mainiointa kerrottavaa! Jos yhtäänkään Granit-nimistä putiikkia diggailette, avaa tuo kuuleman mukaan nettikaupan loppuvuodesta ja ehkä jopa ihan tänne Suomeenkin paketteja toimittaisi! Upeaa sanon minä!

Ohessa tunnelmapaloja meidän minilomalta - rattoisaa viikonloppua!

It has been really quiet here! We had a small trip to Stockholm to see the greatest Coldplay - what an awesome show it was! Now we are back @ home again and 2/3 of the family is feeling a bit sick, but that doesn't matter - it's weekend! Have a great one!

3 kommenttia:

 1. Juuri viime viikonloppuna tyhjensin Södermalmin Granitin ja siellä myyjä epäili, ettei nettikauppa ala toimittamaan Suomeen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Samoilla suunnilla ollaan oltu, minä vain viikkoa aikaisemmin.

   Poista
  2. @ nuokku, Määkin melkein tyhjensin sen Södermalmin Graniitin! Jo pelkästään blogivalojen pakkausoperaatio matkalaukkuun sai Miehellä hikikarpaloita otsalle, heh Se pakettikin painoi ku faan! No, nyt ne on onnellisesti kotona ja kohta räväytän ikkunaan!

   Meitä palvellut myyjä meinasi, että toimitus onnistuisi myös Suomeen - toivotaan siis parasta!

   @ Kaisa, Tukholma on kyllä mahtikaupunki. Tällä kertaa kikkailtiin menemään Östermalmissa, jossa meidän hotellikin oli ja sieltä pääsi hyvin Stadionille keikalle. Pääsispä pian uudelleen!

   Poista