torstai 12. heinäkuuta 2012

same old, same old

Taas yksi kuumanlämmin kreikkalainen lomapäivä takana. Kävimme syömässä kylillä (lähimpään kylään, josta löytyy huimasti enemmän menoa kuin täältä hotellilta löytyy neljän kilometrin päästä - matka taittuu kätevästi paikallisbussilla, jolla matkustaminen on halpaa kuin saippua). Kameraa ei olla jaksettu kantaa keralla, joten jälleen on tyytyminen puhelimella napattuihin kuviin.

Pikkuvesipeto tuntuu viihtyvän lomalla hurjasta kuumuudesta huolimatta. Ja lapsonen on ylipäänsä kiltti kuin enkeli (ei kiukkua, ei uhmaa). Saapi nähdä kuin meidän käy kun taasen kotikoloomme kömmimme.

Another crazy hot day in Greece. Tomorrow is the last day here, then we'll be heading back home - and to "normal" weather conditions.

3 kommenttia:

 1. On kyllä ihania kuvia sulla Kreikasta! =) Missä päin olette?
  Mekin päästään kohta Kreikkaan, piristää kyllä varsinkin kun huomasin että Suomessa sää pysyy hyvin epävakaisena ja helteitä saa odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Me ollaan Lefkaksella, huomenna tosin siis jo kotiutumassa. Viikko Kreikassa on ollut oikein ihana - hurjasti lämpöä, rentoa meininkiä ja herkullista ruokaa. Oikein mukavaa Kreikan matkaa teille! Minne suuntaan olette menossa?

   Poista
  2. Pikkasen myöhään tulen vastailemaan... :D Samoksella oltiin viikko! =) Oli ihanaa, nyt on ikävä takaisin lämpimään. ;)

   Poista