maanantai 9. heinäkuuta 2012

miks ne mummit nukkuu lomamatkoilla sohvalla?

Skipataan se kuumuusaihe vaikka samantien - ei merkittäviä muutoksia havaittavissa. Sen verran asiaan liittyen kuitenkin kerrottakoon, että eilen eräs jäätelötäti kylänraitilla tiesi kertoa, että päivällä oli ollut 42 astetta lämmintä enkä totisesti usko, että tänään on ollut ainakaan vilpoisempaa.

Muutama havainto paikkaan liittyen: hotelli on loistava - hieno ja siisti, mutta täynnä rappusia. No eipä sille mitään mahda, jos on rinteeseen hotellin talot rakennettu. Pikkuapinan rattaat ovat olleet käyttämättömänä huoneessa, sillä ei niitä kyllä jaksa näissä rappusissa (ja kuumuudessa) nostella erkkikään (tai itse asiassa tiedän kyllä yhden Ekin, joka taatusti nostella jaksaisi!).

Toinen merkillepantu, meikäläisittäin häiritsevähkö asia on hotellin ravintoloiden aukioloajat. Tässä lähellähän ei ole juurikaan muuta kuin loistelias hotellimme, joten ruokailut tulee suorittaa täällä ellei sitten lähimpään kylään halaja(neljän kilsan päässä, taksilla 8 euroa). Kävimme siellä eilen iltasella tetsailemassa ja oikein hyvältä vaikutti. Seuraavalla kerralla riennämme kylään paikallisbussilla, jolla pääsee mestoille kolmasosa taksin hinnasta.

Mutta siis siitä syömisestä. Näillä keskieurooppalaisilla tuntuu olevan hiukka eri aikataulu kun meidän pohjoisen pojilla ja tytöillä eikä päivähoitorytmiin tottunut Ipana (varttia yli kasi aamupuuro, yhdeltätoista lounas, kahdeltatoista päikkärit, kolmelta välkkäri, viideltä päivällinen ja puol kasilta puuro > kasilta kanttu vei) saa valitettavasti hotellin ravintolatarjonnasta apetta silloin kun sitä tarvittaisiin. Ravintolat ovat nimittäin juuri tuolloin kiinni sen pahkaisen tunteroisen, kun ruokaa välttämättä tarvittaisiin. No, täytyy yrittää päästä kiinni paikalliseen rytmiin - helpommin sanottu kuin tehty kun tänäänkin aamulla Viuhti ja Muumipappa alkoivat supista keskenään ennen kuutta.

Ai juu, hyvää hääpäivää, kultsi!

It's the 7th anniversary of our wedding day - and this time we are spending it in sunny & hot Greece! It sure was a sunny & hot day seven years ago too, but not this hot, I tell you!

12 kommenttia:

 1. ai, että! Onneks sulla on se kone siellä mukana! Aamun parhautta kikattaa silmät vesillä näille sun postauksille... aah! <3 !

  t. vakkarivieras JKL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aniliini ja tietokone ovat kasvaneet yhteen niin tiukasti, etteivät pysty olemaan erossa edes lomamatkoilla. Pelottavaa, mutta niin totta. :)

   Kiitti vakkarivieraalle taas kivasta kommentista!

   Poista
  2. Oli pakko lukea illalla postauksesi äänen miehelleni ja nauraa entistä enemmän kun osasi varautua jo parhaisiin kohtiin ja hän miesmäiseen tapaansa mietiskeli ikkunasta ulos katsellen ja kuunnellen, että " Hyvin se kirjoittaa, mutta eikö sillä blogin pitäjällä olisi " parempaa tekemistä" siellä lomallaan kuin postailla sivuja..."
   Hah, niin miesmäistä :D ! Juu, juu. On teillä varmaan parempaankin tekemistä, vuosipäivä lomallakin kun olette. Kyllähän minä tiedän, että päivität näitä Ipanan valvoessa ;)

   vakkarivieras JKL

   Poista
  3. :) Terkut sinne miehelle - ei sillä Aniliinilla kyllä oikeasti parempaa tekemistä lomalla ole! Taaskin kun apinoista pienin on nukahtanut, sen sormet jo syyhyää näpyttimille. Se on sen Aniliinin luonto! :) :)

   Poista
 2. Heippa sinne kuumuuteen, täällä jatkuu epäkesäinen keli. Ja hei tästä sun kirjoituksesta kiitos, sillä tajusin juuri, että meilläpä on tänään hääpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän tuodaan lämpöä täältä mukanamme jahka palataan! Ipanalla oli illalla ensimmäistä kertaa leikkimökkiä ikävä ja kyseli, että koska mennään kotiin :)

   Poista
 3. Voi tauti, näyttääpä hyvältä!! Olis mahtavaa päästä johonkin vastaavaan paikkaan. Nauttikaa lomasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa T! Kyllähän täällä pilvettömän & kuuman auringon alla passaa olla! Suosittelen paikkaa lämpimästi, mikäli joskus Kreikkaan meinaat matkustella!

   Poista
 4. Mies muistutti töistä tullessaan, että se meidän hääpäivä on vasta viikon päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh... Kyllä meilläkin varmistettiin tarkka päivämäärä viime viikolla sormuksesta :)

   Poista
 5. Nämä olivat herkullisia lomakuvia. Lomallahan sitä juuri on aikaa päivitellä sitä ja tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt sitten jatketaan vielä tovi lomailua kotosuomessa!

   Poista