lauantai 7. heinäkuuta 2012

meri kreikanNo jo on muuten kuuma! Paikka on täydellinen, vaikka ketutuskäyrä lähtikin huimaan nousuun heti alkuun kun uutukaiset häsbeenssit saivat ikävän särön lentokoneesta ulos kipitellessä. Ai [kirosana kirosanan perään] kun harmitti! No, samaan syssyyn kiemurainen tie sai perheen hameväen voimaan huonohkosti ja loppumatkasta oltiin ehkä hieman hiljaisempaa seuraa. Perille kun päästiin niin eipä voinut enää juurikaan valittaa. Mainitsinko muuten jo, että täällä on ihan hiton kuuma?

Iltapäivän kohteessaolon jälkeen voi helposti todeta, että kreikkalainen salaatti on sikahyvää, talot ovat nättejä ja helle törkeä. Ipana nauttii polskuttelusta siitäkin huolimatta, ettei malttanut nukkua päiväunia kuin puolisen tuntia. Reipas pikkuapina nukahti välittömästi kun se retkisänkyynsä aseteltiin. Nyt vanhempansa odottavat malttamattomana päivän toista salaattisettiä parvekkeella uskomattomia näkymiä katsellen.

Kuuma.

2 kommenttia:

  1. Aijaijai, kun välittyy kuumuus ja lomafiilistely tänne saakka. Tuo parvekesetti illan pimetessä on aivan taivaallisen mukavaa. Ihanin asia, mikä jäi omalta Portugalin reissulta mieleen.

    VastaaPoista