sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

joskus vaan kannattaa avata suunsa

Viimeiset mielikuvat telkkaritasosta oli mökiltä, jossa kuvittelin sen edelleenkin nököttävän. Silmäni olin nimittäin iskenyt siihen jo kauan aikaa sitten, mutten kehdannut pyytää sitä sen sukkelammin, sillä aktiivikäytössähän se edelleen oli. Viikonloppuna kirmattiin mökille, jossa se ei enää ollutkaan ja Äitylikin epäili telkkaritason olevan jo kaatopaikalla.

Isukki oli kertaalleen antanut telkkaritasolle tappotuomion, mutta sen hankala purettavuus oli estänyt roskiinheittopuuhat. Vanhempien ulkovarastosta sen kävin heti tänään aamuna pelastamassa uuden elämänsä uuteen ympäristöön.

That old, retro TV table was laying all alone in my parent's storage. Now it has a new life at my home.

10 kommenttia:

 1. No onpa kiva! Ja mikä fiilis, kun saa pelastettua kaatikselle menevää tavaraa uuteen elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuolla telkkaritasolla on ihan omanlaisensa tunnearvokin, kun muistan sen ihan lapsuudesta saakka!

   Poista
 2. Meillä oli muuten tuollainen kanssa joskus 70 luvulla.. epäilen että se on edelleen äidin ja isän vajassa, jos olisin tiennyt että haaveilit tuollaista olisin käynyt siellä "dyykkaamassa" =)

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Noilta ajoilta varmaan tuo meidänkin yksilö on kotoisin. Löytyisköhän sieltä vanhempiesi vajasta muitakin aarteita? :) :)

   Poista
  2. Joo kuules ihan varmaan voisi löytyä.. pitää joku päivä käydä vähän "Ani" silmät kädessä käydä sillä kurkkimassa =)))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, mä tykkään kans. Ja tuoksahtaa semmoiselle tutulle möksälle :)

   Poista
 4. Mummulla on ollut tuollainen telkkaritaso joskus ja olen sitä koittanut ulkovarastosta etsiskellä. Tallessa se jossain on, sen tiedän, mutta ei ole löytynyt. Saisi minun luonani oitis uuden elämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea etsintöihin! Toivottavasti telkkaritaso löytyy!

   Poista