sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

ihan ässätKesäloma on lähtenyt käyntiin varsin mukavin mielin. Eilen satoi vettä ja oli kylmää, tänään paistaa aurinko ja on lämmintä. Hissukseen ollaan menty, mutta paljon on puuhasteltu.

Ihanainen AnnaW heitti taannoin haastella, jossa esitellään rakkain sisustusesine. Hui miten hankalaa! Mutta Aniliinipa menee jälleen sieltä missä aita on matalin ja esitteleekin kerralla kaksi rakasta punaista uutukaistaan! Toinen tuossa aiemmassa postauksessa jo vilahtikin...

Kotiutuipa Anilandiaan nimittäin uusi valokirjain! Ässähän tuo, joka ei symboloi kenenkään perheenjäsenen nimeä tahi muutakaan sen erikoisempaa - onpahan vaan huikean nätti ässä!

Ja sitten nuo trikoolakanat. Tarpeeksi niiden ihanutta ei olla hehkutettu, vaikka pieni kuprunen suhteeseemme taannoin tulikin. Hankin nimittäin keltavalkoraidalliset yksilöt, jotka tuhrutti menemään pölyä niin epätavallisen paljon jopa viidennen pesukerrankin jälkeen, että surullisna mielin nuo yksilöt piti kauppaan takaisin palauttaa. Punavalkoraidalliset olivat yhtälailla nätit, eikä kuulkaa yhtään peitonheiluttamisesta (heh) pölytä. Harmittaa hulluna, sillä ne keltavalkoraidalliset lakanat nyt vaan olivat ihan hirmu nätit! Onkohan muuten muilla havaittu vastaavaa?

Minäpä heitän tämän haasteen eteenpäin upean uudenkarhealle, No home without you -blogin Kaisalle!

Yesterday it was rainy and cold, today it's so warm and sun is shining. My new red light letter is so cool! And not to mention those new red striped sheets! Great Sunday to you!

11 kommenttia:

 1. Ihana ässä ja punaraitaisuus kauneinta kesää, raikkaat! Antoisaa ja leppoisaa lomaa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punavalkoisista tykkään minäkin! Kivaa kesää sinne!

   Poista
 2. Hey, the 'S' from SpoedieZ! ;p
  It's been a while since the last time I was here... Once upon a time you tagged me... Can't find it anymore... Still want to answer your questions, if you're interested!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah! S stands for SpoedieZ!!! :)

   I'm very happy that you came back here and I found that tagging thingy for you - it's here :)

   Poista
 3. Ässä! Seemmoone meillekkii! Ja vippaa hei haaste meenkiin huusholliin, jooko? Mä yrittäsin napata ässän hihasta ;) Häähää.
  Teitillä on kyllä niin komiaa, hitsinvautsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja haaste heitetty! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, millasen ässän hihasta vetäset! :)

   Poista
 4. Nyt lykkäs myrkyn. Muut loukkaantuu, jos esittelen vain yhden. :/ Vetelen täällä jo mietintämyssyä päähäni, kiitos Anneliini haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eipä haaste helpolla päästä! Mielenkiinnolla jään odottamaan minkälaiseen ratkaisuun päädyt! Ei hiiskuta mitään valinnoista niille muille :)

   Poista
 5. Heipä hei! Mistä moinen ihanainen ässä mahtaa olla hankittu? Olen haaveillut tuollaisesta jo kauan, ja sattumalta juurikin ässä sopisi kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipähei Sanna! Tuo valokirjain (kuten myös edeltäjänsäkin) on hommattu Parolan Asemalta. Tosin ilman valoja kummatkin - Mies näet lupasi asennella nuo valot, mutta molemmista yllättäen edelleen uupuvat. Tuolta kannattaapi kysellä - suosittelen lämpimästi!

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyypä ehdottomasti kysellä sieltä! Kaunis se on ilman valojakin! :)

   Poista