perjantai 1. kesäkuuta 2012

viikonlopun agendaKymppisynttärit, leikkimökin nikkaroimista. Unohtamatta tietenkään visiittiä kirppiksellä, kikkailua torilla, Veera-kirjojen etsiskelykierrosta kirjastossa ja lauantaivuokraleffaa. Ja mahdollisuutta (are you kidding me?) nukkua pidempään kuin yleensä.

Semmonen agenda meillä - entäs teillä?

What's the weekend made of? Birthday party, building up the playhouse, visiting library, walking in the market place, hiring Saturday movie. That's the agenda of our weekend - how about yours?

9 kommenttia:

 1. yritän asennoitua kököttämään huomenna klo 7.50 pojan luokassa kevätjuhlassa,plääh kun aikasin.

  Mutta leikkimökkiin maton hakua ja sen semmosta, ehkä leffaan miähen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ennen kasia on huisin aikaisin! Mutta suvivirren kiekuminen pitkästä aikaa vois olla aika huisia. Kouluaikana silloin oikeasti tuntui, että nyt se kesä alkoi.

   Mein leikkimökki ei ole kuin vasta perustusvaiheessa ja nyt jo kutkuttaa sisätilojen sisustusratkaisut! Ipanalta kysyttiin alkuviikosta sen yhden seinän väriä, silloin se oli "vihvee" mutta nyt se on jo muuttunut keltaiseksi. Enkä edes mitenkään manipuloinut!!! :)

   Poista
 2. Tein jsut postauksen leikkimökin sisustusostoksista. En malta odottaa että se ois valmis. Mä varmaan muutan sinne asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Sama homma täällä. Mökinvalmistumisen malttamattomien kuoroon liittyy myös Ipana.

   Poista
 3. Minä saan ihan oikeesti nukkua, kun muut immeiset lähtivät anoppilaan. Muulloinhan se on haaveissa vaan. Mistä muuten ovat nuo ykköskuvan lamput? Olen haikaillut tuontapaisia kotiin ja juhlavalaistukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, muistele huomenissa kutakuinkin puoli seitsemän aikoihin Anilandian porukoita, joissa heräillään Ipanan supinoihin :)

   Lamppu on hommattu viime kesänä Clas Ohlsonilta ja on taatusti vieläkin valikoimissa. Noista valoteho on jo hiipunut, eikä valoja harmillisesti kaiketi pysty vaihtamaan. Täytyy varmaankin ostaa uusi setti, kun ei muistaakseni pahasti tehnyt lovea kukkaroonkaan.

   Poista
 4. Sounds good! We are hopefully not doing much this weekend, first in months it feels like! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doing anything is a good alternative for spending the weekend! I like that too!

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Pidän todella lamput! Tässä ehdotus, jos haluat tarkistaa sen;)

  http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

  VastaaPoista