sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

viikko vielä













Noniin tytöt ja pojat - viikko jaksetaan vielä ja sitten meidänkin poppoo kirmaa neljän viikon hyvin ansaitulle kesälomalle! Lomasuunnitelmia ei olla tehty, mutta lämpimänä ajatuksena mielessä on käynyt matka jonnekin lämpimään, ehkä vaikka kreikkalaista salaattia popsimaan.

Monen viikon kirpparitauko & eroahdistus on vihdoin ohi ja tänään tehtiinkin aamusella kävelylenkki lähikirppikselle. Tuo ruskea kannu on uskomattoman täydellinen namunen, joka norjalaista tuotantoa pohjasta löytyvän tekstin mukaan vaikuttaisi olevan. Sormet verillä kukkiakin siihen matkan varrelta poimittiin ja kyllä nyt kuulkaas meillä tuoksahtaa ruusunen! Oli myös pakko käydä vihdoinkin kuvaamassa naapurinpapan pioneita.

One more week at work - then we are off for holiday for four weeks! No plans for the holiday yet, but I sure would like to travel somewhere. That carafe is a flea market find from this morning - so cute! I think it's Norwegian (or at least it says Norway on the bottom) - does it look familiar to my lovely Norwegian blog friends?

4 kommenttia:

 1. Ooo, saman verran on luukkuja meidänkin lomakalenterissa ja suunnitelmat lähes samalla pohjalla. Suomesta tosin ei varmaan raaskita pois lähteä, mutta Savonmualle ainaskin kirppiksiä taas penkomaan :) Mahtilomaa ja paljon aurinkoa, missä sitten oottekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskin muuten ihan huippuhauskaa päästä kohnaamaan muille kirpparihuudeille välillä kuin näille omille tutuille! Tuntuu, että samat tavarat on esillä kirpparipöydissä viikosta toiseen (eikä hinnatkaan ainakaan laske).

   Toivottavasti kelit tuosta paranevat lomaan mennessä tai sitten pitää ihan oikeasti heittää äkkilähtö-vaihde päälle ja kirmata aurinkoisimmille apajille. Täällä sitä taas matkanjärjestäjien tarjouksia kyyläilemässä :)

   Kivaa lomanodotusta & aikanaan itse lomaa myös sinne!!

   Poista
 2. My son has that exact digger ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) She was so happy when we found it today from flea market!

   Poista