tiistai 26. kesäkuuta 2012

takuulämpöä varattuAlkaa hei pikkasen ottaa pattiin toi kylmyys & vedenläträäminen! Pakko oli varata takuuvarmaa aurinkoa ja lämpöä ainakin viikoksi. "Säätyyppi muuttuu" tietty heti kun lentokone asettaa nokan kohti etelää - niin tai näin, lomamatkalla on silti kivaa! Kreikkalaista salaattia!

Oli miten pimpattuja nää kohteen markkinointihenkiset katalogikuvat tahansa - ei paha!

Kuvat:
www.portogalini.gr

10 kommenttia:

 1. kaunis! Blogisi on niin mukavaa! Ehdotan valitset tämän sivun http://delightfull.eu , mielestäni sinun rakastamaan sitä :)

  VastaaPoista
 2. Uuuh, aivan ihania fiiliksiä nämä aiheuttaa, pimpattuja tai ei :D Ja lomaa edeltävä unelmointi on vaan niiiinn iso osa koko matkaamisen viehätystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Ensi viikolla sitten nähdään, pitivätkö kuvat ollenkaan paikkaansa! :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä.. mekin ollaan lähdössä viikon päästä Kreikkaan, Kreetalle. Nimenomaan sitä ihanaa takuuvarmaa lämpöä ja kauniita maisemia metsästämään. Hauskaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kivaa matkaa myös teille sinne! Saman meren äärellä ollaan samaan aikaan! :)

   Poista
 4. Meikä tuli juuri Kreikan Porto Helistä takaisin, ja olihan siellä sen 20C lämpimämpää päivällä kun täällä :)

  VastaaPoista
 5. Odotan innolla kommentteja reissusta. Nuo sun kuvat on meinaan tuttuja, samaa kohdetta olen vakoillut... :D Ja johonkin vastaavaan paikkaan viimeistään syksyn sateita pakoon lähdetään, jos tämä säätyyppi ei täällä kotomaassa lähiaikoina muutu...

  - saana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aniliini lupaa tehdä raportointia suoraan paikanpäältä! Keskustelupalstat ainakin lupaavat hyvää, katsotaan kuin meidän käy!

   Poista