perjantai 8. kesäkuuta 2012

mitäs sitten tehtäis?

Grillisapuskat pitkästä aikaa yläterdellä, sillä sää sen vihdoin meille salli. Huomenna tietysti taas sataa. Kyllä antaa hullunlämmin kesäsää odotella itseään.

Mutta kaksi asiaa on varmaa - huomenna kannan kotiin ne himoamani keltaiset korkkarit ja käyn hankkimassa ylimääräisiä sydämenlyöntejä täällä.

Weekend ahead, looking forward to do some nice things this weekend. First of all, it's about time for me to spend some quality time in a recently opened store that I'm madly in love with. Secondly, I'm pretty sure that those yellow shoes I saw earlier will be mine. So, I wish a great weekend to you too!

4 kommenttia:

 1. Kiitos hilinpoikasesta! Se on viettänyt jo viikon lopullisessa kodissaan ja vaikuttaa kotiutuneen hyvin. Älä huoli, se sai hyvän kodin ja sillä on kavereitakin jo ;)

  P.S Olisko vinkkejä hyvään satoon?

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että hili pääsi hyvään kotiin! :) Nyt vaan paljon aurinkoa, silloin tällöin lannoitusta ja ehkä välillä vähän latvojen leikkuuta niin tulee tuuheutta!

   Meidän viime vuotisessa, eli kaikkien näiden hilien emossa (heh) on nytkin 16 hilihedelmää tuloillaan. Ulos en ole vielä raaskinut nostaa - silloin pari viikoa sitten kun oli lämmintä nököttivät kyllä ulkona yöt ja päivät. Kumpa nuo ilmat tuosta jo tokenisivat!

   Oikein kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. I love that t-shirt! We have the lovely big Lego head too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T-shirt is cool - I just wish we already had enough warm weather for wearing t-shirts outside. Today it has been again raining all day :(

   Poista